Kontormøbler og konferansemøbler

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Møbler til kontor, møterom og konferanse

Hos oss på AJ Produkter finner du overraskende mye til kontoret og møterommet. I vårt sortiment finnes det noe for alle – både små og store arbeidsplasser. Vi har skrivebord, kontorstoler, oppbevaringsskap, kontorvogner, skjermvegger, belysning, brannisolerte skap og mye mer. Overraskende mye kontor med andre ord!

En gjennomtenkt kontorinnredning

Riktige møbler og en gjennomtenkt innredning kan gjøre underverker for arbeidsplassen. Det har stor påvirkning på de ansattes trivsel og effektivitet under arbeidsdagen, og formidler et positivt bilde av virksomheten til kunder og andre gjester. At kontormøblene er slitesterke, har et pent design og matcher dine behov er viktig. Vi anbefaler også å satse på ergonomisk utformede møbler der det er mulig. Ergonomiske møbler er viktig for det fysiske arbeidsmiljøet og for at kroppen skal ha det bra.

Ergonomiske kontormøbler

Invester gjerne i hev- og senkbare bord som gjør det mulig å veksle mellom å jobbe sittende og stående. Kombiner med kontorstoler som gir en god avlastning og støtte og som kan tilpasses hver enkelt bruker. Sadelstoler, balansestoler og liknende alternativ for sittende arbeid er gode valg som avveksling til din vanlige kontorstol. Riktig belysning, god lydabsorbsjon og tilbehør som avlastningsmatter og monitorarmer er også viktig for en ergonomisk arbeidsplass. I vårt utvalg kontormøbler finner du alt som behøves for en ergonomisk arbeidsdag, men også skuffeseksjoner, bokhyller, skap av alle slag og annet som gjør kontoret komplett.

Innredning til møte- og konferanserom

Mange bruker mye av arbeidstiden til møter. Det er derfor viktig at møterommet innredes på en smart måte. Komfortable stoler er eksempelvis viktig for å holde på møtedeltakerens fokus. I noen tilfeller passer det bra med et stort møtebord og gode møtestoler, i andre tilfeller er det behov for en mer fleksibel løsning. Da kan sammenleggbare bord og klappstoler eller stoler som kan stables være det beste valget.

Inspirerende og funksjonelt

Glem ikke bort entréen og utemiljøet! Et velholdt utemiljø og en innbydende entré eller resepsjon gir besøkende et positivt førsteinntrykk av bedriften. Avfallsbeholdere, askebeger, sykkelstativer og parkbenker kan bidra til et trivelig utemiljø. Om arbeidsplassen har en uteplass anbefaler vi utplassering av en eller flere sittegrupper slik at de ansatte kan spise lunsj eller ta pauser ut i frisk luft. Til entréen tilbyr vi en mengde ulike løsninger for klær, entrémøbler, resepsjonsdisker, entrématter og mye annet som gjør det lett for deg å lage et velkomment miljø.