Skjermvegger

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Skjermvegger – avskjerming og støydemping på kontoret

Et åpent kontorlandskap kan skape distraksjoner og støy i arbeidshverdagen. Men det finnes heldigvis løsninger som gir visuell avskjerming og et behagelig lydnivå, og de finnes i form av skjermvegger og lydabsorbenter.

Skjermvegger for gulv

Høye gulvstående skjermvegger som gjør det enkelt å avgrense og skape nye rom. Perfekt for kontorlandskap med høye krav til lydabsorbering. Dette er et godt og billig alternativ til permanente vegger. De er enkle å bygg sammen, rett eller i vinkel. Velg mellom flere farger og suppler med en overdel ved behov. Vær oppmerksom på at føtter og koblingsbeslag selges separat.

Avskjerming

Innsynsbeskyttende og stilrene gulvskjermer og bordskjermer som gir meget god lydabsorpsjon. Fylt med 100 % PET-materiale og inkludert beslag. Føtter til gulvstående skjermvegger er inkludert, og hyller kan kjøpes som tilbehør.

Zip

Disse lyddempende og lydabsorberende veggene kommer med dekorative, svarte glidelåser og luksuriøse trekk (finnes i to kvaliteter). Disse 40 mm tykke og A-klassifisert for lydabsorpsjon. Fylt med 100 % gjenvunnet PET-materiale. Bordskjerm Zip kan også kjøpes med funksjonslist. Funksjonslisten brukes for å frigjøre arbeidsflate ved å løfte utstyr opp i fra bordflaten. Til funksjonslisten kan man kjøpe tilbehør som laptop-hylle, monitorarm, lampefeste med mer.