Tjenester som forenkler innkjøpet

Vi lager smarte arbeidsmiljøer som gjør jobbhverdagen litt enklere. Alt for at du og dine kollegaer skal kunne vokse, skape og ha det gøy sammen. Hver dag.


Vi hjelper deg gjerne

Enten du ønsker å revitalisere kontormiljøet eller optimalisere lageret ditt for maksimal effektivitet, er vi her for å hjelpe deg i fra A til Å.
Ring oss
67 02 42 10
Send oss en e-post
Chat med oss
Nede til høyre på siden


Over 8 000 bedrifter får hvert år en bedre arbeidshverdag med produkter i fra AJ Produkter

Nytt hovedkontor: Designet for komfort og produktivitet

Optimera hadde behov for ny innredning til deres kontorfellesskap, møterom og kantine. De valgte en skandinavisk stil som kombinerer lyse toner av bjørk med elegante svarte detaljer, noe som resulterte i et moderne og sofistikert uttrykk.

Det viktige førsteinntrykket hos Eie Eiendomsmegling

For de tre erfarne eiendomsmeglerne Henrik Drabløs, Christian Brodshaug og Sebastian Prestby var det viktig at både kontor og møterom skulle være representative da de planla innredningen i deres splitter nye lokaler.

Les mer
Vi er stolte av å ha samarbeidet med en rekke bedrifter og organisasjoner over hele Skandinavia, og vi er glade for å kunne dele noen av våre mest vellykkede prosjekter med deg. Her finner du et utvalg av våre leveranser som demonstrerer vårt engasjement for gode løsninger, kvalitet og kundetilfredshet.

Vanlige spørsmål

Ja. Vi tar gjerne designmøter på Teams eller eventuelt andre plattformer.
Ja. Ved forespørsler over kr 50 000 får du, om ønskelig, tilsendt en møbelplan og 3D-visualisering sammen med pristilbudet.
AJ Produkter sine interiørtjenester er for bedrifter som ønsker å innrede arbeidsplassen sin på best mulig måte. Vår ekspertise sikrer at du får løsninger som forbedrer arbeidsmiljøet, øker produktiviteten og fremmer trivsel blant ansatte.

Vårt erfarne team bistår med alt fra planlegging og design til levering og montering, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Vi tilbyr personlig rådgivning for å finne de beste løsningene som passer til dine spesifikke behov og arbeidsforhold. Med et bredt utvalg av produkter, inkludert høydejusterbare skrivebord, ergonomiske stoler, oppbevaringssystemer og akustikkløsninger, kan vi hjelpe deg med å skape en funksjonell og inspirerende arbeidsplass.

Velger du AJ Produkter som din partner, får du tilgang til førsteklasses produkter og profesjonell veiledning, som sammen gir en arbeidsplass hvor dine ansatte kan trives og yte sitt beste. Ta kontakt med oss i dag for å se hvordan vi kan hjelpe deg med å forvandle din arbeidsplass til et miljø som fremmer både helse og effektivitet.