Rådgivning og planlegging

Vi hjelper deg med løsninger for arbeidsplassen din, enten det er en arbeidsstasjon, et rom eller en hel arbeidsplass som skal innredes.

Vi er eksperter på innredning til kontor, lager, industri, skole og barnehage, og med egen designavdeling, egne fabrikker og våre 45 år i bransjen, er vi et trygt valg som leverer smarte og gjennomtenkte innredningsløsninger.

Sammen finner vi den beste løsningen for arbeidsprosessene i bedriften din.

Hvilke mål har din bedrift med innredningsprosjektet?

Ønsker dere å legge til rette for mer samarbeid, minimere forstyrrelser og støy i lokalet, trenger markedsavdelingen et nytt rom som de kan fange sine beste idéer i, eller kanskje dere trenger en velfungerende garderobe for de som tar sykkelen til jobben?

Fortell oss hva du ønsker å oppnå, så er løsningen ett skritt nærmere.

Alt du trenger i fra én og samme leverandør

Med egen produksjon har vi kontroll på hele prosessen fra design til ferdig produkt. Det gjør at vi kan tilby deg som kunde prisgunstige produkter som vi vet holder høyeste kvalitet, samtidig som vi har kontroll over både miljøpåvirkningen og arbeidsmiljøet.

Vi tilbyr også spesialdesignede møbler og eksterne merker, og er derfor svært fleksible og kan tilpasse oss alle prosjekter.

Invester tid og innsats i løsningen

Det lønner seg å investere tid og innsats for å finne den best mulige løsningen for arbeidsplassen din. Det er en investering i helse og produktivitet som innvirker på virksomhetens og arbeidstakernes verdiskapning.

En innredning som er tilpasset de oppgavene som skal løses og som fremmer arbeidsmiljøet kan revitalisere hele bedriften din!

Vi bistår deg gjerne i kartleggingsarbeidet og hele veien frem til innredningen står ferdig montert og klargjort i lokalene dine.

Kontakt oss for en prat om ditt prosjekt

Telefon
67 02 42 10

E-post
prosjekt@ajprodukter.no