Vi hjelper deg gjerne
– med alt av innredning til arbeidsmiljøet ditt

Hos oss får du alltid personlig service, uansett om det gjelder produkter, bestillinger eller du trenger hjelp til å innrede hele eller deler av arbeidsplassen din.

Hverdager: 08:00 til 16:00 (Gjennomsnittlig svartid: 15 sek)

Telefon kundeservice
Vi svarer direkt på
67 02 42 00
Chat
Bruk chat-bildet 
nede til høyre
E-post
Spør oss på
info@ajprodukter.no
Telefon prosjektavdeling
Vi svarer direkte på 
67 02 42 10
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og ekskl. merverdiavgift som standard. Du kan velge mellom å vise prisene med eller uten mva øverst til høyre på nettsiden.

Kredittverdige bedrifter får kreditt hos oss og kan betale etterskuddsvis via faktura. Når betaling via faktura er ønsket betalingsmåte blir det gjennomført en obligatorisk kredittsjekk. Vi forbeholder oss retten til ikke å innvilge kreditt og vi kan be om betaling eller delbetaling i forkant dersom vi ser det som nødvendig.

Når din ordre sendes fra oss vil du motta en faktura til den registrerte fakturaadressen med forfall 20 dager etter fakturadato. Du finner alle salgsvilkår her.
Alle våre fakturaer sendes digitalt som en PDF til den oppgitte e-postadressen, om ikke annet er forespurt av deg.

Du kan enkelt registrere en e-postadresse for mottak av fakturaer samtidig som du bestiller. Dette gjør du i fjerde trinn - «Betalingsdetaljer».
Bedriftskunder kan velge mellom å betale via faktura eller bankkort/kredittkort. Vi gjør oppmerksom på at vi utfører obligatorisk kredittsjekk av alle våre kunder som ønsker å betale med faktura. Normal kreditt er 20 dager. Nystartede bedrifter må betale med kort eller proformafaktura (forhåndsbetalt faktura).

Om du ønsker å motta EHF-faktura må du som mottaker være registrert i ELMA-registeret, og krysse av for at du ønsker EHF-faktura under betalingsmåte i kassen. Det er da spesielt viktig at korrekt organisasjonsnummer til fakturamottaker blir oppgitt.

Privatkunder kan kun betale med bankkort/kredittkort. Vi aksepterer kun VISA og Mastercard med Skandinaviske innløseravtaler.

 

Vårt showroom og hovedkontor ligger på Kløfta. Du finnes oss langs E6, 15 minutter sør for Gardermoen.

Besøksadresse
Aj Produkter AS
Myrvangvegen 14
2040 Kløfta
Postadresse
AJ Produkter AS
Postboks 53
2041 Kløfta
Org. nr. 933 541 835