Oversiktsbilde salgskontor

Innredningshjelp – få løsningen din visualisert i form av 3D-tegninger

Fordelen med å bruke 3D-tegninger er at de er så detaljerte at du kan være trygg på at løsningene fungerer før du flytter inn. Tegningene viser deg hva du har plass til, hvilke romløsninger som fungerer, hvilke fargekombinasjoner du bør velge og hvordan møblene passer sammen.

Vi hjelper deg enten du trenger hjelp til å innrede en sone, et rom eller en hel arbeidsplass. Kontakt oss på tlf. 67 02 42 10 for å booke en tegnetime.
Bilde av kontormiljø i en blå fargepalett

Produkter og løsninger tilpasses til den plassen og det budsjettet du har til rådighet – vi tilbyr også finansieringsløsninger og monteringstjenester.

Velg mellom personlig møte eller videomøte

Personlig møte foregår i vårt showroom som ligger 15 minutter fra Oslo lufthavn og 20 minutter nord for Oslo. I showrommet kan du se ulike løsninger, størrelser på bord og prøve kontorstoler, og ikke minst ta og føle på materialer og tekstiler.
Videomøte tar vi via Teams eller annen på forhånd avtalt plattform. Her deler vi skjerm og tegner løsninger sammen med deg. Etter tegnetimen får du et helhetlig løsningsforslag med tegninger, beskrivelser og priser.

Kartlegging

Før vi tegner kartlegger vi dine behov og introduserer deg til oss og vårt sortiment, videre ser vi på ulike stiler, løsninger og miljøbilder for inspirasjon til din løsning.

For enkeltrom eller små innredningsløsninger kan vi etter en rask behovsanalyse hoppe rett til tegningen av løsningen. Her leverer vi et løsningsforslag i løpet av to arbeidsdager.

For større innredningsløsninger gjennomfører vi først kartleggingssamtaler for å sikre at vi finner frem til det mest produktive designet for akkurat bedriften din.

Når vi har klart for oss hvilke behov bedriften har, designer vi et løsningsforslag – helt kostnadsfritt og uforpliktende. Lagervarer kan leveres i løpet av 3-5 dager.

Inspirasjon