Oversiktsbilde salgskontor

Få løsningen din visualisert i form av 3D-tegninger

Fordelen med å bruke 3D-tegninger er at de er så detaljerte at du kan være trygg på at løsningene fungerer før du flytter inn. Tegningene viser deg hva du har plass til, hvilke romløsninger som fungerer, hvilke fargekombinasjoner du bør velge og hvordan møblene passer sammen.

Vi hjelper deg enten du trenger hjelp til å innrede et rom eller en hel arbeidsplass. Kontakt oss for en tegnetime i dag!

Velg mellom personlig møte eller videomøte:

Personlig møte foregår i vårt showroom som ligger 15 minutter fra Oslo lufthavn og 20 minutter nord for Oslo. I showrommet kan du se ulike løsninger, størrelser på bord og prøve kontorstoler, og ikke minst ta og føle på materialer og tekstiler.

Videomøte tar vi via Teams eller annen på forhånd avtalt plattform. Her deler vi skjerm og tegner løsninger sammen med deg.
Visualisering av kontorlandskap

Kartlegging

Før vi tegner kartlegger vi dine behov og introduserer deg til oss og vårt sortiment, videre ser vi på ulike stiler, løsninger og miljøbilder for inspirasjon til din løsning.

For enkeltrom eller mindre innredningsløsninger kan vi etter en rask behovsanalyse hoppe rett til tegningen av løsningen. For større innredningsløsninger gjennomfører vi først kartleggingssamtaler for finner vi frem til det mest produktive designet for bedriften din.

Når vi har klart for oss hvilke behov bedriften har, designer vi løsninger tilpasset ditt budsjett og tilgjengelig areal.

Etter tegnetimen sender vi deg et helhetlig løsningsforslag med tegninger, beskrivelser og priser.


Kontakt oss for et løsningsforslag

Telefon
67 02 42 10

E-post
prosjekt@ajprodukter.no


Inspirasjonsgalleri