Entrémøbler og loungemøbler

Møbler til entré og resepsjon

En gjennomtenkt og imøtekommende inngangsparti er viktig for at kunder, gjester og nyansatte skal få et godt førsteinntrykk av bedriften. Hos AJ Produkter finner du et bredt utvalg av møbler og innredning til entré, venterom og resepsjon.

Profesjonell velkomst med resepsjonsmøbler

Med riktig resepsjonsdisk er det enkelt å gi besøkende en profesjonell behandling fra første stund. Ta gjerne en nærmere titt på våre praktiske modulbaserte resepsjoner. Du velger selv hvordan du vil sette sammen ulike seksjoner for å lage en løsning som passer dine behov. Noen varianter egner seg godt til å kombinere med et valgfritt skrivebord, mens andre har innebygde arbeidsflater. Sett gjerne sammen høye og lave seksjoner slik at resepsjonisten og den besøkende kan velge mellom å stå og sitte.

Avslappende venteromsmøbler

Gjør inngangen til en avslappende oase ved hjelp av sofaer, lenestoler og andre sittemøbler. Velg komfortable entrémøbler hvor besøkende kan sitte behagelig mens de venter. La størrelsen på rommet påvirke valg av sittemøbler. I en liten resepsjon er det kanskje bare plass til noen få enkle lenestoler eller stoler, mens et større resepsjonsområde kan romme flere store sittegrupper med god plass til mange. Noen ganger kan entréen også fungere som et loungeområde som også personalet kan benytte. Vi tilbyr både sofaer, lenestoler og sofabord i flere ulike farger og utførelser slik at du kan finne en løsning som passer dine lokaler. La resepsjonsmøblene skille seg ut ved å velge sterke farger som stikker seg ut eller velg mer klassiske farger som grå og svart for en mer nedtonet stil. Vi har også kunstige planter som bidrar til en grønn og hyggelig atmosfære. I tillegg er de allergivennlige og vedlikeholdsfrie.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

StumtjenereLoungebordResepsjonsdisker