Konferansestoler til møterom og konferansesaler

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Konferansestoler til alle anledninger

Hos AJ Produkter forstår vi viktigheten av bedriftens møterom og konferanselokaler. Dette er rom som ikke bare skal se bra ut, men også være komfortable. Nettopp konferansestolene vil ha en stor betydning for hvor komfortabelt det er. Valg av type stoler vil være avhengig av hva lokalet eller rommet brukes mest til. Om rommet primært brukes til opplæring og presentasjoner så vil stablebare stoler være et godt alternativ. Du kan da raskt og enkelt øke eller redusere antall sitteplasser etter behov. Brukes rommet i større grad til styre- eller kundemøter vil du kanskje ha konferansestoler i et større format i tidsriktig elegant design. Uavhengig av behov og budsjett vil du finne et bredt utvalg konferansestoler hos oss. Nedenfor ser du noen av de egenskaper som kan være lurt å se på når du skal evaluere hvilke stoler som passer best til ditt behov.

Design

Design og stil er en viktig faktor ved valg av kontormøbler til konferanse- og møterom, spesielt om rommet brukes til å møte potensielle eller eksisterende kunder. Våre stoler fås i farger som bøk, beige, bjørk, svart, blå, grå, grønn, lime, oransje, lilla, rød og hvit etc. Dette gjør at du enkelt kan finne noe som passer til ditt møterom for en gjennomført stil.

Materiale

Våre stoler er tilgjengelig i ulike materialer som stoff, laminat, lær/skinn, polyuretan og kunstskinn. Legg merke til hvilket materiale stolen består av. Om stolene for eksempel skal brukes i lengre perioder om gangen så kan det være lurt å unngå materialer som fører til svetting eller skliing.

Sittehøyde

Legg også merke til sittehøyde ved valg av stoler. Dette avgjør hvor komfortabelt en person kan plassere føttene på gulvet. Våre stoler er tilgjengelige med en sittehøyde på mellom 410 og 580 mm. En stol som kan justeres i høyden kan være et godt valg for at alle skal kunne finne en god sittestilling.

Pakke

Vi tilbyr alle typer møbler og tilbehør til møte- og konferanserom. Se igjennom kategoriene våre for å finne konferansebord, whiteboards, ståbord med mer som matcher ditt valg av konferansestoler. Ta gjerne kontakt pr. telefon eller chat om du har behov for hjelp eller tips.