Vi hjelper deg gjerne
– med alt av innredning til arbeidsmiljøet ditt

Hos oss får du alltid personlig service, uansett om det gjelder produkter, bestillinger eller du trenger hjelp til å innrede hele eller deler av arbeidsplassen din.

Hverdager: 08:00 til 16:00 (Gjennomsnittlig svartid: 15 sek)

Telefon kundeservice
Vi svarer direkt på
67 02 42 00
Chat
Bruk chat-bildet 
nede til høyre
E-post
Spør oss på
info@ajprodukter.no
Telefon prosjektavdeling
Vi svarer direkte på 
67 02 42 10
Dersom du har et kundenummer, logger du deg inn ved å klikke på «Min side» øverst til høyre på våre nettsider. Der legger du inn din e-postadresse og passord. Dersom du har glemt passordet får du et nytt ved å trykke på «Glemt passordet?».  

Hvis du ikke har handlet i vår nettbutikk tidligere, ikke logget inn på nettsiden vår eller bare bestilit via telefon tidliger må du velge «Opprett konto». Du kan begynne å handle etter registreringen.

Når du er innlogget på «Min side» vil du se bestillingene knyttet til din kundekonto under "Mine bestillinger".

Dersom din bestilling er sendt fra vårt lager og sporingsnummer er tilgjengelig finner du det ved å klikke på bestillingen, og deretter velge "Leveringsinformasjon".
Min Side kan du følge med på status for dine bestillinger, hente frem leverings- og faktureringsinformasjon og gjøre endringer i kundeinformasjonen din.

For å se alle bestillinger på din kundekonto velger du "Mine bestillinger". Klikker du på en av bestillingene i listen vil en sidemeny vise utfyllende informasjon om bestillingen.
Første gang du legger inn en ordre vil du få valget mellom å logge inn eller opprette konto.

For å registrere deg som ny kunde klikker du på «Min side» øverst til høyre og velger «Opprett bruker», deretter velger du «Privatkunde» og fyller ut feltene. Avslutt med å klikke på «Opprett konto».

Det er enkelt å registrere deg som bedriftskunde hos oss, og du kan begynne å handle med en gang!

Klikk på «Min side» øverst til høyre og velg «Opprett bruker», deretter velger du «Bedriftskunde» og fyller ut feltene. Avslutt med å klikke på «Opprett konto».

Når du er innlogget i nettbutikken kan du legge til flere brukere for bedriften, se status på dine bestillinger, finne fakturainformasjon med mer.

Hvis ditt firma allerede har konto kan du legges til som bruker av en eksisterende bruker. Dersom en av dine kollegaer skal gjøre dette logger hen seg inn, for deretter å gå til «Min side», velge «Brukere» og «Legg til bruker». Du kan og ringe oss, så gjør vi det for deg.

 

Vårt showroom og hovedkontor ligger på Kløfta. Du finnes oss langs E6, 15 minutter sør for Gardermoen.

Besøksadresse
Aj Produkter AS
Myrvangvegen 14
2040 Kløfta
Postadresse
AJ Produkter AS
Postboks 53
2041 Kløfta
Org. nr. 933 541 835