Kontortilbehør

Kontortilbehør

AJ Produkter tilbyr er bredt sortiment av kontortilbehør. Hos oss finner du alt i fra klassiske oppslagstavler, papirkurverer og veggklokker til merkemaskiner og gulvbeskyttelse. Vi har også ergonomiske kontorprodukter og et stort utvalg av skrivebordstilbehør for en bedre og mer produktiv arbeidsplass.

Organisering og produktivitet

Med et ryddig og organisert kontor jobber man mer effektivt. Dessuten reduserer det stress og gjør det lettere å fokusere på de riktige tingene. AJ Produkter har kontortilbehøret som gjør det enkelt å organisere arbeidsplassen. Oppslagstavler er perfekte for å organisere informasjonsmateriell, gjøre-lister med mer. Ta gjerne en titt på kategorien oppslagstavler - vi har alt i fra klassiske korktavler til stoffkledde tavler i ulike farger. Bordstativ med paneler er utmerket for prislister og annen viktig informasjon som du vil ha lett tilgjengelig. Glem ikke kontortilbehøret som holder arbeidsplassen ren, eksempelvis papirkurver og rengjøringsutstyr.

Skrivebordstilbehør

Et ryddig skrivebord er også bra for produktiviteten. Vi har et stort utvalg av skrivebordstilbehør som hjelper deg å holde orden på papirer og andre småting. For eksempel blanketthyller, sorteringsseksjoner, skuffeinnsatser, brevordnere og liknende. Vil tilbyr også CPU-holdere, kabelkurver og andre produkter som gjør at du slipper kabelrot og holder arbeidsplassen ryddig.

Ergonomi og sikkerhet

Ergonomi er veldig viktig for et godt arbeidsmiljø. Behagelige stoler og hev- og senkbare bord er et godt grunnlag, men det er i tillegg mye annet tilbehør som anbefales for en optimal abeidsplass. Avlastende gulvmatte for stående arbeid og fotstøtte for sittende arbeid gir økt komfort. Tenk også på å ha skjermen på en armlengdes avstand og øynene i høyde med skjermens øvre kant. En monitorarm hjelper deg med å raskt justere skjermen til optimal posisjon. Vi har i tillegg ustyr for ekstra sikkerhet på kontoret, blant annet førstehjelpsutstyr som dekker de vanligste førstehjelpssituasjonene. AJ Produkter - overraskende mye kontortilbehør for alle arbeidsplasser.