Whiteboard

Innredningsløsning til kontoret

På jakt etter gode tips til innredning på arbeidsplassen?

Hent inspirasjon i artiklene våre

Kjøp Whiteboard på nett

Et møte eller en økt med idémyldring blir ikke like effektivt uten de rette visuelle hjelpemidlene. På en Whiteboard tavle kan man notere ned viktige poenger, påminnelser, idéer, enkle diagrammer, flytskjemaer med mer. Hos AJ Produkter tilbyr vi Whiteboards og magnettavler for mange typer bruk, og som passer til alt fra kontor og møte- og konferanserom til klasserom. Les under for litt mer informasjon om noen av våre typer tavler.

Rimelige tavler

Våre Whiteboard kommer i en rekke størrelser. Avhengig av hvor tavlen skal plasseres, vil du finne en passende størrelser. Tavlene i vår rimeligste serie har en overflate i emalje som er lett å rengjøre og som kan brukes jevnlig uten å risikere riper. I tillegg har disse tavlene en magnetisk overflate slik at du kan bruke magneter til å henge opp dokumenter osv.

Whiteboard kalender

Med våre kalendertavler kan du notere ned planer for uke, måned eller et helt år. Disse tavlene har kolonner som viser månedene og rader som viser ukens dager. Disse passer bra til å notere møter, prosjekter og ferier slik at man har full oversikt. Tavlene har en diskré grå ramme og beskyttende svart plast på hjørnene. Den medfølgende pennehyllen gjør at du alltid har Whiteboard tusjene lett tilgjengelig. Du får også kjøpt fargerike magneter for å eksempelvis oppdatere eller endre prioriteringen på prosjekter. Veggfester følger med.

Dobbeltsidige tavler med gulvstativ

Våre dobbeltsidige magnettavler med stativ og hjul et godt tillegg til dine konferansemøbler og er ideelle for å presentere idéer eller for idémyldring. Siden disse tavlene er dobbeltsidige har begge sider en lik overflate av glassemalje i høy kvalitet, og god plass til alt du vil skrive ned. Tavlene kan også brukes som oppslagstavler på kontoret ettersom de har en magnetisk overflate og kommer med hjul. Bruk magneter for å henge opp viktige beskjeder og annen informasjon som skal gjøres synlig for alle. Tavlene fås i flere størrelser, velg en som passer ditt møterom og budsjett. I tillegg til Whiteboard tilbyr vi glasstavler i en rekke ulike størrelser og farger. Kontakt oss gjerne om du har behov for hjelp eller mer informasjon vedørende våre tavler.