Produkter i fra AJ Produkter

En helhetsleverandør for bedre arbeidsplasser

AJ Produkter designer arbeidsmiljøer hvor folk skal ha det bra. Med fokus på innovasjon, egendesignede produkter og tre egne fabrikker skaper vi smarte løsninger for dagens moderne arbeidsplasser. Og med virksomhet i 20 land bidrar vi årlig til å forbedre arbeidsmiljøet på mer enn en halv million arbeidsplasser rundt om i Europa.

Sortimentet består av møbler, utstyr og interiørløsninger som gjør det bedre og morsommere å gå på jobb. Til sammen nesten 15 000 produkter til kontor, skole, lager, industri og garderober – alt lett tilgjengelig via e-handel, katalog, tilpassede prosjekter eller telefonsamtale med en av våre selgere.

Kart med oversikt over hvor AJ Produkter holder til
Skolemøbler i fra AJ Produkter
Informasjon om rask levering
Bilde av en gul truck på et pallelager

En del av jobben – både i går, i dag og i fremtiden

AJ Produkter har vært en del av folks jobbhverdag siden 1975. Og vi vil fortsette å skape bærekraftige og smarte arbeidsmiljøer som er i takt med tiden og gjør hverdagen på jobb litt enklere. Alt for at du og dine kollegaer skal kunne vokse, skape og ha det gøy sammen. Hver dag.

Et konsept for bedre arbeidsmiljøer

De fleste av oss tilbringer store deler av vår våkne tid på jobb. Jobben er nesten som et andre hjem. Heldigvis har vi innredning og utstyr som kan forbedre miljøet på de fleste arbeidsplasser. Takket være bredden og dybden i sortimentet vårt kan vi sørge for at alle får en perfekt møblert arbeidsplass, tilpasset arbeidsoppgaver, fysiske forhold og personlig smak. Vi samarbeider gjerne med våre kunder for å skape gode løsninger, og våre prosjektselgere leder innredningsprosessen og støtter kunden hele veien – fra visjon til virkelighet. 

Forretningsområder AJ Produkter

I teten med design og produksjon

Vi produserer mange produkter selv og det er et bevisst valg fordi vi ønsker kontroll over hele prosessen, fra idé til ferdig produkt. Ved å designe og produsere en stor del av vårt sortiment selv vet vi at vi kan holde det vi lover, både når det gjelder kvalitet, pris, leveringstid og service. Samtidig sørger vi for at det vi tilbyr alltid er i takt med tidens krav.

Bærekraft

Med fokus på en bærekraftig utvikling

Bærekraft er et satsningsområde for oss og vi jobber bredt for å sikre at vi driver forretningsvirksomhet på en ansvarlig måte i alle ledd, samtidig som vi håndterer klima- og miljøpåvirkningen vår. Å ta ansvar hele veien ser vi som en selvfølge i vår rolle som helhetlig leverandør.

Les mer