Om AJ Produkter

Vi forbedrer arbeidsplasser

Vi i AJ Produkter har, med stor suksess, hjulpet bedrifter med å forbedre deres arbeidsplasser i over 45 år. Vårt konsept har alltid vært det samme: å tilby riktig produkter til riktig priser med rask levering og utmerket service for alle behov på arbeidsplassen. Våre møbler, utstyr og interiørløsninger er designet for at du skal få en bedre arbeidshverdag, enten det gjelder en kontorstol eller en bokhylle, eller en spesialtilpasset innredingsløsning for dine lokaler. Vi tilbyr over 20.000 produkter for kontor, lager, industri, skoler og mer - alle lett tilgjengelig i vår nettbutikk, katalog eller på telefon med våre hyggelige selgere.

AJ Produkter AS
Myrvangvegen 14
2040 Kløfta
Org. nr. 933 541 835
Tlf: 67 02 42 00

Fra kjellerstue til internasjonalt konsern

I 1975 begynte Anders Johansson å sykle rundt med kataloger til bedrifter som kunne trenge utstyr for materialhåndtering i industrien. Bedriften drev han fra kjellerstuen hjemme hos foreldrene i Hyltebruk i Sverige. Siden den gang har bedriften vokst fra å være én ansatt til mer enn 800 ansatte i hele Europa.

1982 – Første utenlandsavdeling åpnet i Norge
1989 – AJ Produkter er synlig for første gang (men ikke siste) i sportsverden. Reklame på ismaskinen på VM i ishockey fungerer godt og siden den tid har AJ-logoen vært å se på dommerdrakter og på sportsarenaer rundt omkring i hele verden.
1990-tallet – Fabrikker i Polen og Slovakia begynner å produsere for AJ-konsernet.
2012 – AJ Produkter flytter inn i nybygde lokaler i Halmstad. 33.000 kvadratmeter huser hovedkontor, sentrallager og showroom.
2015 – AJ Produkter feirer 40
2023 – AJ Produkter er Norges største nettbutikk for innredning og utstyr til arbeidsplassen.