Produkter i fra AJ Produkter

En helhetsleverandør for bedre arbeidsplasser

AJ Produkter designer arbeidsmiljøer hvor folk skal ha det bra. Med fokus på innovasjon, egendesignede produkter og tre egne fabrikker skaper vi smarte løsninger for dagens moderne arbeidsplasser. Og med virksomhet i 20 land bidrar vi årlig til å forbedre arbeidsmiljøet på mer enn en halv million arbeidsplasser rundt om i Europa.

Sortimentet består av møbler, utstyr og interiørløsninger som gjør det bedre og morsommere å gå på jobb. Til sammen nesten 15 000 produkter til kontor, skole, lager, industri og garderober – alt lett tilgjengelig via e-handel, katalog, tilpassede prosjekter eller telefonsamtale med en av våre selgere.

Kart med oversikt over hvor AJ Produkter holder til
Skolemøbler i fra AJ Produkter
Informasjon om rask levering
Bilde av en gul truck på et pallelager

Gode historier kan godt gjentas

AJ Produkter har med suksess innredet og utstyrt arbeidsplasser siden 1975, da selskapet ble grunnlagt av Anders Johansson. Til 40-årsjubileet ble det laget en film – og selv om det har gått noen år siden den gang, er historien den samme. Ta en titt og lær mer om vår bakgrunn og utvikling.

Et konsept for bedre arbeidsmiljøer

De fleste av oss tilbringer store deler av vår våkne tid på jobb. Jobben er nesten som et andre hjem. Heldigvis har vi innredning og utstyr som kan forbedre miljøet på de fleste arbeidsplasser. Takket være bredden og dybden i sortimentet vårt kan vi sørge for at alle får en perfekt møblert arbeidsplass, tilpasset arbeidsoppgaver, fysiske forhold og personlig smak. Vi samarbeider gjerne med våre kunder for å skape gode løsninger, og våre prosjektselgere leder innredningsprosessen og støtter kunden hele veien – fra visjon til virkelighet. 

Hjelp med kontorinnredning
Hjelp med verkstedinnredning
Hjelp med lagerinnredning
Skoleinnredning

I teten med design og produksjon

Vi produserer mange produkter selv og det er et bevisst valg fordi vi ønsker kontroll over hele prosessen, fra idé til ferdig produkt. Ved å designe og produsere en stor del av vårt sortiment selv vet vi at vi kan holde det vi lover, både når det gjelder kvalitet, pris, leveringstid og service. Samtidig sørger vi for at det vi tilbyr alltid er i takt med tidens krav.

Bærekraft

Med fokus på en bærekraftig utvikling

Bærekraft er et satsningsområde for oss og vi jobber bredt for å sikre at vi driver forretningsvirksomhet på en ansvarlig måte i alle ledd, samtidig som vi håndterer klima- og miljøpåvirkningen vår. Å ta ansvar hele veien ser vi som en selvfølge i vår rolle som helhetlig leverandør.

Les mer