Oppbevaringsskap

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Stort utvalg av oppbevaringsskap

Oppbevaringsskap for kontor, lager og industri har alltid vært høyt prioritert hos AJ Produkter. Gjennom årene har selskapet vokst, men uten å flytte fokus fra skapene, snarere det motsatte. Derfor har vi i dag et virkelig stort utvalg av arkiv-, side- og oppbevaringsskap i alle tenkelige utførelser. Små skap for veggmontering, store metallskap for ekstra trygg oppbevaring eller plasseffektive og stilige skap med skyvedører. Se vårt store utvalg, og bestill enkelt online.

Kraftige metall- og stålskap

Leter du etter et ekte oppbevaringsskap, med mye plass og høy sikkerhet? Våre stålskap er stabile og gjør seg like godt på kontoret som på arkivrommet eller verkstedet. AJ Produkters oppbevaringsskap er helsveisede konstruksjoner, med både justerbare hyller og føtter. Samt en 3-punkts lås med to nøkler, som garanterer trygg oppbevaring. Skapenes diskrete grå design gjør at de raskt smelter inn i omgivelsenes farger og møbler.

Treskap med høy fleksibilitet

AJ Produkters oppbevaringsskap i bøk og bjørk er stilige oppbevaringsrom for permer, kontormateriell eller små skuffer. Skapskyvedørene sparer plass og med det smakfulle designet passer oppbevaringsskapene enkelt inn i ethvert miljø. Enten du sitter i et større kontorlandskap eller trenger oppbevaring til et hjemmekontor. Møblene leveres sammensatt og kan tas i bruk umiddelbart. Skal du skjerme arbeidsstasjonen din, er et pent sideskap et praktisk tillegg. Sideskapet har avtrekk, hvor du kan oppbevare kontortilbehør eller personlige gjenstander. Med oppbevaringsmøbler fra AJ Produkter finnes det skap i mange utførelser, slik at du kan skreddersy interiøret helt etter dine ønsker og behov.