Innredning til skole og barnehage

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Møbler til barnehage og skole

Når man skal innrede en skole eller en barnehage er det mye å tenke på, og da er det lurt å velge seg en samarbeidspartner med erfaring og stort utvalg. Husk på at barnehagen og skolen er de yngstes arbeidsplass, og der tilbringer de ofte like lange dager som vi voksne gjør på vår! Trivsel, stimulans og trygghet burde være grunnlaget for hvordan du gjør dine valg i innkjøp til disse viktige arbeidsplassene. Hos AJ Produkter har vi lagt vekt på disse tingene og hatt både ergonomi, sikkerhet og pedagogikk i tankene ved design og sortimentsutvelgelse. Flere av møblene er sertifisert i henhold til Møbelfakta, Svanen eller EN 1729, noe vi er stolte av. En liten barnehage med 20 barn og en storskole med nærmere 1000 elever har en god del til felles når det gjelder innredning. Fellesrom med stoler og pulter/bord, inngangsparti med garderobe, hyller og skap for oppbevaring, arbeidsrom for lærere og et uteareal til lek. I barnehage er det større fokus på læring og mestring under lek, mens skolene har spesialrom som sløyd, tekstil, data og kjøkken. Vi har alt du trenger for å lage den beste arbeidsplassen for de små!

Barnehage

Mye av aktiviteten i barnehagen foregår rundt bordet, og dette bør tåle mange bruksområder som tegning, klossebygging, matpause og spill, altså er kvaliteten viktig. Vi har slitesterke, stabile og hardføre bord i alle størrelser og fasonger, med høytrykkslaminat, lyddempende linoleum, formpresset bjørk eller massivt tre. Felles er at de tåler vann og er lett å holde rent. Rundt bordet er det viktig med barnevennlige stoler, tilpasset barnets alder. Mange av våre stoler er stablebare, eller til å henge opp, noen finnes i flere farger og enkelte kan brukes både inne og ute. I barnehager finnes ofte en samlingskrok eller hvilerom, og vi har både madrasser, sitteputer og plassbesparende stablesenger, samt vaskbare trekk til disse. Lekemøbler for læring, kos og utvikling av motorikk hører hjemme i en kvalitetsbevisst barnehage, og vi har et bredt utvalg av dette. Praktiske stellebord, både vegghengte og frittstående, med god arbeidshøyde for den ansatte og trygge bleieskift for barnet finner du også her, og et utvalg av sikringsutstyr som barnegrinder og diverse klembeskyttelser.

Skole

Også i skolen er arbeidsbordet viktig, og vi har pulter for et hvert behov. Hev- og senkbare, med hjul, med oppbevaring under bordplaten, som kan stables eller slås sammen, med lydabsorberende funksjon eller ståbord, i mange forskjellige fasonger og størrelser. En pult i et vanlig klasserom skal være god å jobbe ved i flere timer, mens man i spesialrom, som skolekjøkken og tresløyd, trenger helt andre typer bord. Det samme gjelder stolene, i et spesialrom er kanskje en krakk eller en puff bedre? AJ produkter har et stort oppbevaringssortiment som er beregnet for enkeltelever, lærere eller for hele klasser. Bokhyller, mobiltelefonskap, skuff- og skapseksjoner med plass for bøker og PC-er og elevskap med plass for skolesekk, yttertøy eller gymbag. Noen av seksjonene har hjul og er egnet som romavdelere for å skape roligere soner i rommet. Til skolens spesialrom har vi gode møbler som arbeidsbord, symaskinbord, høvelbenk, sløydskap, materialskap og krakker, til kantinen har vi serveringsvogner, kildesorteringsbeholdere, bord og stoler, og til biblioteket har vi bokvogner, hyllesystemer og brosjyrestativ. Vi minner om at både i barnehage og skole, så vel som på de voksenes arbeidsplass, er belysning, i form av tak-, bord- og vegglamper, og lyddemping med lydabsorberende skjermvegger og paneler med på å skape gode arbeidsforhold, effektivitet og trivsel. Ta kontakt med våre fantastiske medarbeidere i prosjektavdelingen, så kan de hjelpe til med å skreddersy en best mulig løsning for din skole eller barnehage!