Møtebord og konferansebord

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Konferansebord og møtebord i ulike størrelser og design

Vi har sammenleggbare konferansebord som for eksempel er perfekte til seminarer og kurs, enkle bord for møterommet eller mer eksklusive møtebord med el-panel. Firkantede, ovale eller båtformede møtebord – valget er ditt!

Vi forstår hvor viktig det er at møterommet tilfredsstiller både form og funksjon. Gjennom god funksjonalitet og fleksible løsninger gir vi deg muligheten til å møte dine behov. Et møterom skal gjenspeile selskapets identitet og skape et miljø der informasjon lett kan deles, nye strategier utformes eller en uformell idédugnad gjøres. Møtebordene våre er derfor designet for å passe til ulike kontormiljøer – fra det klassiske til det moderne.

Modeller

Valg av passende størrelse og form på møtebordet er avhengig av størrelsen og formen på møterommet ditt. Møtebordet spiller og en viktig rolle i å få rommet og møtet til å fungere, så det gjelder å legge litt flid i valg av type møtebord.

Vi tilbyr møtebord som er tilgjengelige i forskjellige former og størrelser. Du kan enten velge mellom de vanlige bordformene, som for eksempel rektangulære, firkantede og sirkulære, eller mer moderne former som ovale og halvsirkelformede.

Størrelser

Våre bord er tilgjengelige i lengder mellom 800–5600 mm og bredder mellom 500–1250 mm. Riktig størrelse avhenger helt av både størrelsen og formen på møterommet. Du bør også vurdere det primære formålet med rommet.

  • Et lite rundt møtebord perfekt for rom som brukes til idédugnad hvor deltagerne enkelt kan reise seg og gå bort til en tavle eller vise frem noe.

  • Et stort rektangulært møtebord er egnet for kunde- eller styremøter.

  • Smalere rektangulære bord som kan slås sammen er perfekt i rom eller saler som brukes til flere formål og ulikt antall mennesker.

Er du på jakt etter møbler til konferanser og messer har vi mange stilige og smarte alternativer – i flere forskjellige størrelser!