Skrivebordstilbehør

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Tilbehør til skrivebord, for en praktisk og effektiv arbeidsplass

Det er fort gjort å havene i fortvilte situasjoner, for eksempel når du skal stifte papir men ikke finner en stiftemaskin, eller når du skal lade telefonen men ikke har et grenuttak, eller når det er varmt på kontoret og du ikke har en gulvvifte tilgjengelig? Eller når du ser gjennom en haug med dokumenter i et arkivskap, men fortsatt ikke finner det du trenger? Slike situasjoner gir deg ofte mer arbeid og tar opp verdifull tid. Hos AJ Produkter leverer vi derfor et bredt utvalg av smart tilbehør til kontoret som kan hjelpe deg å unngå slike problemer. Sørg for at kildesorteringen er smidig med en søppelbøtte i nærheten av skrivebordet. Det kan og være lurt med en kabelsamler for å unngå rot med kabler, og ikke minst oppbevaringsbokser for å sorterer ulike dokumenter. Vi har flere skapvarianter for skjult oppbevaring dersom du, eller kanskje dine ansatte, ønsker et ekstra rent og ryddig kontor. Under kan du lese mer for å lære om våre ulike tilbehør og deres formål, og deretter kjøpe det som kan hjelpe deg å opprettholde en mer velorganisert arbeidsplass.

Sortering av dokumenter

Vi tilbyr et stort antall alternativer som kan hjelpe deg med å organisere dokumentene dine systematisk. Velg for eksempel en postkasse eller sorteringskasse som kan hjelpe deg med å organisere dokumentene dine samtidig som du sparer plass. Du kan plassere disse i et skap eller på skrivebordet for enkel tilgang. For en komplett lagringsløsning kan du til og med stable flere enheter oppå hverandre. Ønsker du å ha nødvendige eller viktig papir på skrivebordet, kan du velge en av våre praktiske dokumentholdere eller bordstativ. Med disse kan du holde papir i riktig avstand rett foran deg og få den beste vinkelen for lesing mens du jobber ved datamaskinen.

Kabelløsninger

Arbeidsområdet ditt kan ofte være rotete med støvete og sammenfiltrede kabler både på og under skrivebordet. Derfor tilbyr vi ulike typer løsninger som kan hjelpe deg med å organisere ledningene dine og unngå rot. Med en kabelsamler samler du raskt opp alle snorene og du velger selv om den skal henge fra pulten eller ligge på, mens en kabelkurv kan monteres rett under undersiden av skrivebordet slik at ledningene kan legges i den. For større gulvflater er en kabellist praktisk da den både reduserer risikoen for å snuble og beskytter kablene mot slitasje. Med et borduttak direkte i bordplaten får du en smart elektrisk løsning som passer både skrivebord og konferansebord. Kontakten monteres direkte i bordplaten og er justerbar i tre nivåer. Velg med eller uten USB. I vårt sortiment bør du finne alt du trenger for å skape en ryddig, ordnet og effektiv arbeidsplass. Vi har valgt ut tilbehør som vil gjøre arbeidsdagen din så smidig som mulig. Enten du trenger en enkel skrivebordsskjerm, en monitorarm til dataskjermen eller en bokstøtte, hjelper vi deg med en løsning. Les mer om alle våre kontortilbehør ved å klikke på spesifikasjonene til hver enkelt produkt, eller kontakt oss for hjelp!

Ikke gå glipp av disse kategoriene

InnredningsdetaljerKontor og konferanseKontorstoler