Produkter for utemiljø

Lag et trivelig utemiljø

Bedriftens utemiljø er den første kontakten kunder og gjester har med virksomheten. Derfor er det viktig med et trivelig utemiljø som gir et godt førsteinntrykk. Vi har et stort utvalg stilrene søppelkasser, avfallsbeholdere og askebeger som bidrar til å holde utemiljøet pent og rent. Disse får du i mange størrelser og farger, og vi har også flere modeller som kan plasseres på vegg. På enkelte steder kan det også være en god ide med et eget røykeskur. Det beskytter røykerne mot regn og vind, samtidig som det begrenser spredningen av røyk og gir et triveligere utemiljø for de som ikke røyker.

Sykkelstativ og sykkelgarasje

Flere og flere sykler til jobben hver dag. Sykling til og fra arbeidsplassen er ikke bare bra for miljøet, men gir også betydelige helsegevinster og kan føre til redusert sykefravær. En sykkelparkering bidrar både til et triveligere utemiljø og det kan være en oppmuntring for de ansatte til å sykle på jobb.

Sykkelstativ og sykkelgarasje

Våre sykkelstativ gir oppbevaring av opp til seks sykler pr. stativ og vi har modeller som både kan festes i bakken og på vegg. VI har også sykkelgarasjer som beskytter både syklene og syklistene for vær og vind.

Snøhåndtering

Ikke glem å vedlikeholde utemiljøet om vinteren. Måk og strø innganger, trapper og andre områder med høy trafikk for å minimere risikoen for at folk sklir. Fei vekk snø rundt gjerdet og bruk veisalt. En spade eller snøskuffe er perfekt for mindre plasser, mens en snøplog til å feste på en truck kan være nødvendig for måking av for eksempel en snødekt parkeringsplass. Det kan være greit å plassere en verktøykasse for redskapene dine og en sandkasse med sand eller grus i nærheten av bygget. I vårt sortiment finner du flere vinterprodukter for effektiv snø- og iskontroll! Les mer om våre vinterprodukter ved å klikke på hvert produkts spesifikasjoner, eller kontakt oss så hjelper vi deg!

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ParkbenkerSykkelstativStoler og benker