Vi hjelper deg gjerne
– med alt av innredning til arbeidsmiljøet ditt

Hos oss får du alltid personlig service, uansett om det gjelder produkter, bestillinger eller du trenger hjelp til å innrede hele eller deler av arbeidsplassen din.

Hverdager: 08:00 til 16:00 (Gjennomsnittlig svartid: 15 sek)

Telefon kundeservice
Vi svarer direkt på
67 02 42 00
Chat
Bruk chat-bildet 
nede til høyre
E-post
Spør oss på
info@ajprodukter.no
Telefon prosjektavdeling
Vi svarer direkte på 
67 02 42 10
Som kunde i AJ Produkter har du 14 dagers angrerett på din bestilling. Angreretten gjelder derimot ikke for bestillinger som er spesielt tilpasset deg som kunde, eller for like produkter bestilt i et antall på over fire.

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten og vil returnere noe, må du gi beskjed til vårt kundesenter innen 14 dager fra du mottok varene. Produktene må returneres i originalemballasje sammen med alle medfølgende deler.

Send oss en e-post med ordrenummer og hvilket produkt som ønskes returnert, så hjelper vi deg med dette.

Mer informasjon om våre returvilkår finner du i salgsbetingelsene våre.
Kontakt kundeservice på chat eller telefon 67 02 42 00 om du ønsker å avbryte/kansellere en bestilling. Du kan avbryte/kansellere en bestilling frem til varen er sendt i fra vårt lager. Når varen er sendt vil normale returvilkår gjelde. 

Mer informasjon om regler for retur og angrerett finner du i salgsbetingelsene våre.
Det hender dessverre at varer blir skadet under transport. Hvis dette skulle skje, vennligst gi oss beskjed så snart som mulig og senest 7 dager etter mottak av varene, så sørger vi for at en erstatning sendes ut så raskt som mulig. Du kan gjøre dette ved å sende en e-post til info@ajprodukter.no eller ringe oss på 67 02 42 00.

For hurtig behandling er det viktig at du sender oss ordrenummer, beskrivelse av skaden, kopi av fraktbrev hvor skaden er anmerket, samt bilde av skadene på produkt og emballasje.

AJ Produkter tar i så fall ansvar for den videre prosessen med levering av ny vare. Mer informasjon om dette finner du i salgsbetingelsene våre.
Hvis du oppdager mangler eller feil med ordren som du har fått levert, vennligst gi oss beskjed så snart som mulig og senest 7 dager etter mottak av varene. Du kan gjøre dette ved å sende en e-post til info@ajprodukter.no, ringe oss på 67 02 42 00 eller tekste med oss i vår chat.

For hurtig behandling er det viktig at du sender oss ordrenummer, en beskrivelse og bilder av mangelen eller feilen.

 

Vårt showroom og hovedkontor ligger på Kløfta. Du finnes oss langs E6, 15 minutter sør for Gardermoen.

Besøksadresse
Aj Produkter AS
Myrvangvegen 14
2040 Kløfta
Postadresse
AJ Produkter AS
Postboks 53
2041 Kløfta
Org. nr. 933 541 835