Møbler og innredning til kantine

Kantinemøbler

Spiserom og pauserom tilbyr de ansatte et område hvor de kan innta sine måltider og pauser. Det er viktig med kvalitetsmøbler til disse områdene slik at de ansatte kan få en komfortabel pause og føle seg uthvilt før de fortsetter arbeidet. Hos AJ Produkter tilbyr vi mange typer kantinemøbler for spiserom, pauserom og kantiner, inkludert barstoler, stoler, bord, serveringsvogner med mer. Se også våre spisegrupper hvor du får både bord og stoler i én pakke.

Kantinestoler

Våre kantinestoler kan brukes på flere plasser, som skole, universitet, kontor med mer. Stolene er tilgjengelige i sittehøyder fra 260 til 495 mm for å kunne brukes av barn så vel som voksne. Du kan velge mellom et bredt utvalg farger for å matche eksisterende interiør, som bjørk, bøk, grå og svart til friskere varianter som blå, oransje og grønn. De fleste av våre stoltyper kan stables, noe som gjør rengjøring og lagring av stolene enklere. Mange av våre stoltyper er også avrunder i forkant, noe som gir en mer behagelig sittestilling. For en rimelig løsning kan du velge våre plaststoler. Disse stolene er enkle å rengjøre, holdbare og tåler røff behandling. Du kan kjøpe både polstrede og ikke-polstrede varianter i ulike typer materialer. Vi tilbyr også stoltraller for enkel transport av stoler på arbeidsplassen og i større lokaler.

Kantinebord

Vårt mål er å tilby bord for spiserom, pauserom og kantiner som både er funksjonelle og møter dine behov, til riktig pris. Våre bord fås i høyder på 460-810 mm, bredder på 700-1730 mm og lengder i spennet 600-2000 mm. Vi tilbyr bord som er runde, rektangulære og ovale (båtformet). De fleste av våre bord er laget av laminat eller finér, materialer som krever lite vedlikehold. Om du ønsker mer enn bare ett bord til pauserommet kan vi anbefale våre runde bord med kun ett ben. Disse bordene har plass til grupper på 3-4 personer hver og inkluderer alle i den sosiale interaksjonen rundt bordet. Vi tilbyr også sammenleggbare kantinebord som kan brukes ved behov, og deretter legges sammen og settes til side. I tillegg til et bredt utvalg farger på våre bordplater har vi stativ og understell i ulike farger som grålakkert, krom osv. Les de enkelte produktbeskrivelsene for mer informasjon om våre bord.

Serveringsvogner

Våre traller og vogner er tilgjengelige i en rekke størrelser og kommer med 2-4 hyller. De er laget av rustfritt stål, som er meget holdbart. Håndtak og hjul på våre vogner gjør at de er enkle å trille rundt. Vi tilbyr vogner som er enkle å rengjøre og som kan brukes i flere ulike miljøer. Du må gjerne ringe eller bruke vår chat-funksjon om du vil kontakte oss for mer informasjon!

Ikke gå glipp av disse kategoriene

KantinebordStåbordStoler, sammenleggbare