Skrivebord

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Skrivebord til kontoret

Et skrivebord er en sentral del av ethvert kontormiljø og kan ha stor innvirkning på produktivitet og arbeidsglede. Vi tilbyr et stort utvalg av skrivebord som passer til ulike behov og miljøer. Uansett om du trenger et klassisk skrivebord med fast stativ, hjørneskrivebord eller et hev- og senkbart skrivebord, har vi et stort utvalg å velge mellom.

Tid ved skrivebordet er kanskje den aller viktigste faktoren ved valg av skrivebord. For bruker du skrivebordet bare nå og da, og til enkle oppgaver, ja, da trenger ikke bordet å være hverken påkostet eller stort, da holder det å velge det du liker best. Skal du derimot jobbe ved skrivebordet fra morgen til kveld, bør du og vektlegge faktorer som format, kvalitet, utforming og funksjonalitet.

Når du skal velge et skrivebord for din bedrift, er det flere faktorer du må vurdere for å finne det perfekte valget. Her er noen viktige punkter å tenke på.

Størrelse og plass

Mål plassen der skrivebordet skal plasseres for å være sikker på at det passer og ikke tar mye plass. Hva trenger du å oppbevare på skrivebordet ditt når du jobber? Er det mye, ja, da trenger du naturligvis en bordplate av den romslige sorten. Men dersom bordet bare skal romme en PC og litt rekvisita kan du med fordel gå ned i størrelse, og for eksempel heller prioritere plass til et sideskap.

 

Funksjon og bruk

Tenk på hvordan skrivebordet skal brukes. Er det bare for deg eller vil du dele det med andre? Trenger du ekstra oppbevaring eller er det et lite bord du bare trenger plass til en bærbar PC på?

 

Ergonomi og komfort

Et skrivebord som kan justeres i høyden er viktig for å unngå rygg- og nakkeproblemer. Et skrivebord som kan heves og senkes kan tilpasses høyden på brukeren og bidrar til å variere mellom sittende og stående arbeid. Lær mer om ergonomi og hvordan du jobber ved skrivebordet for å forhindre skader.

Magebue er en ideell løsning dersom du trenger å ha dine arbeidsredskaper nære hånden når du jobber. Bordplatens utforming lar deg og komme nærmere dataskjermen for en mer ergonomisk arbeidsstilling.

 

Materiale og stil

Skal skrivebordet matche annen innredning eller bli en kontrast? Skrivebord må være praktiske, men kan også være en måte å legge til stil på. Velg farge, modell og materiale som passer både deg og arbeidsplassen.

Ulike typer skrivebordet:

·         Rett skrivebord

·         Hjørneskrivebord

·         Fast skrivebord

·         Hev- og senkbart skrivebord

·         Databord

Kontakt oss for mer informasjon

Når du er klar til å oppdatere arbeidsplassen din med et skrivebord, er vi her for å hjelpe deg. Kontakt oss for personlig service og kompetanse som sikrer at du får den beste løsningen for dine behov.

FAQ

Hvor dypt bør et skrivebord være?

En standard skrivebordsdybde er vanligvis mellom 600-800 mm.

Hvor høyt bør skrivebordet ditt være?

Høyden på skrivebordet ditt bør tilpasses høyden din. En generell retningslinje er at høyden på skrivebordet skal være slik at albuene kan bøyes i 90 graders vinkel når du sitter komfortabelt ved skrivebordet.

Hvor stort skrivebord trenger du?

Størrelsen avhenger av individuelle behov, men det er greit å ta utgangspunkt i hvor mye plass du har og hvor mye arbeidsplass som trengs.

Hvor høyt bør et skrivebord være når man står og jobber?

Et skrivebord som kan heves og senkes må tilpasses din høyde, enten du står eller sitter. Du må kunne ha underarmene i samme stilling som når du sitter ved skrivebordet, slik at underarmene kan ligge parallelt med bordplaten.