Ergonomiske kontorstoler til kontoret

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Ergonomiske kontorstoler og skrivebordsstoler

Personer som jobber på kontor sitter på kontorstolene sine i gjennomsnitt 7–8 timer om dagen. Stillesittende arbeid kan på sikt gi deg muskelproblemer, som rygg- og nakkesmerter, som kan føre til nedsatt konsentrasjon og redusert produktivitet. Det er derfor viktig å velge en ergonomisk kontorstol i god kvalitet som kan tilpasses til brukeren sin sittestilling. Les videre for å lære mer om våre kontorstoler og for å finn stolen som passer deg best!

Kontorstoler i forskjellige farger og fasonger

Hos AJ produkter tilbyr vi et bredt utvalg kontorstoler med ulike funksjoner og egenskaper. Er du på jakt etter en moderne kontorstol som gir et stilrent uttrykk til arbeidsmiljøet ditt, ja, da kan kontorstolene Watford eller Lancaster være gode valg. De har en høy smal rygg som sikrer god bevegelse og finnes i moderne farger. Hvis du ser etter en funksjonell og ergonomisk kontorstol, eller gamingstol, for mange timers sitting – da er 24-timers stolen Ramsey det perfekte valget. Bedre sittekomfort finnes ikke! Hjemmekontor eller kontor med liten plass? Du kan få god sittekomfort selv om du velger en pen kontorstol i et nett format, men det krever at du velger en stol med justerbart sete og rygg. Legg til tilbehør som gulvbeskyttelse eller fotstøtter for ekstra komfort til kontorstolen din! Vi har stoler som passer til ditt behov.

Kontorstol i skinn, mesh og stoff

Våre kontorstoler er tilgjengelige i en rekke materialer, inkludert skinn, mesh, ull, syntetisk skinn og polyester, med mer. Alt for at du skal velge å få en stol som passer dine spesifikke ønsker og krav. Mens du velger stoler i et passende materiale, må du også tenke på ting som slitestyrke, komfort, stil, bruksområde og i hvilket miljø den skal brukes. På et varmt kontor kan en komfortabel meshrygg på stolen være det ultimate alternativet, mens for deg som ønsker et miljøvennlig alternativ kan du velge en stol med 100 % resirkulert stoff. I vårt utvalg av kontorstoler finnes det standardfarger som grå, svart og hvit, men også mer ukonvensjonelle toner av for eksempel rødt, lilla, oransje og gult. Klikk på hver enkelt produktspesifikasjon for å lære mer om møbeltrekk og materialer.

Høydejusterbare kontorstoler med gode innstillingsmuligheter

Vi tilbyr kontorstoler med ulike mekanismer og justeringsmuligheter som kan hjelpe deg og dine ansatte med å finne en god og komfortabel sittestilling. En god ergonomisk stol er en av de beste investeringene du kan gjøre for helsen din, produktivitet og generelle velvære. Stolen skal gi motstand og støtte, følge kroppen og være enkel å justere etter kroppsstørrelse. Kontorstoler med synkron mekanisme muliggjør for eksempel at ryggstøtte og sete beveger seg i et fast forhold til hverandre. Du kan videre låse ryggstøtte og sete i ønsket posisjon, alt etter foretrukket sittestilling. Optimalisere arbeidsplassen enda mer? Med et hev og senkbart skrivebord kan du tilpasse kontorplassen til deg ned til minste detalj. AJs produktsortiment er tilpasset dine behov og krav, slik at du finner et perfekt alternativ. Vi kan hjelpe deg, uansett om du trenger en enkel kontorstol eller en komfortabel ergonomisk kontorstol med alt av innstillingsmuligheter. Du kan kjøpe våre kontorstoler direkte i nettbutikken eller kontakte oss for å få hjelp til å finne frem til kontorstolen som passer best for deg og ditt behov.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

BalanseballerBalansestolerArbeidsmatter