Garderobeskap og innredning

Garderobeløsninger

Tenk deg å gå inn i et omkledningsrom som har et glatt gulv, ingen garderobeskap til tingene dine eller benker å sitte på. Den typen garderober kan gi et dårlig inntrykk av bedriften din til både ansatte og besøkende. Derfor er det viktig å tilby rom som oppfyller behovene til funksjonalitet og komfort! Hos AJ Produkter tilbyr vi alt av innredning til garderoben, enten du trenger garderobeskap i stål, vaskeposer til en vaskevogn eller mindre tilbehør som hengelåser til skap. Her kan du lese litt mer om hva sortimentet vårt inneholder!

Sittebenker til garderoben

Vårt utvalg av sittebenker passer for ulike typer rom. For mindre rom har vi vegghengte benker og benker som kan settes mot vegg. For større rom har vi doble benker med kroklist for jakker og håndklær. Med understellet i kraftig stål får du robuste møbler som tåler daglig bruk i et miljø med stor slitasje.

Garderobeskap

I kombinasjon med komfortable sittebenker må du selvsagt også ha gode oppbevaringsmuligheter. Vi har et stort utvalg av ulike typer skap og tilbehør slik at du kan gjøre garderoben komplett. Velg mellom ulike størrelser, farger, modeller og dører. Vi har også hyller og klesstenger og annet tilbehør som bidrar til en mer effektiv oppbevaring. Skapene finnes i materialene laminat og stål – hva som passer best avhenger av rom og miljø. I et rom med mange brukere, for eksempel i et treningsstudio, er slitesterke metallskap med god ventilasjon et passende valg. Er det ekstra plass i rommet? Hvorfor ikke velge et skap med benkstativ og sittegruppe.

Håndtering av skittentøy

Vi har ulike alternativer for håndtering av skittentøy. Sortimentet omfatter låsbare versjoner, både stelleskap med innkasthull og nettingtraller med lokk.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

GarderobeskapSittebenker og kroklisterLåser