Familiehjelp AS – rolige farger og god planløsning

Familiehjelp AS - rolige farger, behagelige sittemøbler og god planløsning

Sommeren 2022 stod Familiehjelp AS sitt kontorlokalet klart – med rolige farger, behagelige sittemøbler og god planløsning er de klare til å hjelpe familier i Asker. Lokalet består av møterom, kontorer, lounge og et åpent kjøkken- og kontorlandskap.
Vi har hatt verdens beste samarbeid med Maja. Hun har vært tilgjengelig og fleksibel, og flink til å visualisere med tegninger.
Familiehjelp AS flyttet inn i et nybygg uten mulighet til å befare lokalene før planleggingen startet. Ved hjelp av plantegninger og en arbeidsplassanalyse ble kontordesignet visualiserte med 3D-tegninger. Lokalet er innredet med toner i blått, som harmoniserer godt med de beige tonene og eikemøblene.
Montert og levert
Løsningsforslag - 3D


Tilpasninger underveis 

Da bygget stod ferdig ble det ikke helt som planlagt, med mål og bøyde vegger, og de originale tegningene passet ikke med utformingen av lokalet, forteller prosjektselgeren. Maja måtte derfor tilbake på tegnebrettet og finne nye smarte løsningen for kunden – det var selvfølgelig ikke noe problem, og kunden ble fornøyd.

Vi har hatt verdens beste samarbeid med Maja. Hun har vært tilgjengelig og fleksibel, og flink til å visualisere med tegninger. Ikke minst har hun kommet med nye forslag der vi har ønsket endringer, forteller kunden.
Familiehjelp AS trenger farger som gir en rolig atmosfære, da de hjelper familier som noen ganger er i vanskelige situasjoner, og driver med rådgivning. De trenger derfor noen behagelige stoler og sofaer, i rolige farger.
Bord MODULUS  L1800 B800
Konferansestol DAWSON
Konferansestol DAWSON
«Ved kaffemaskinen bygget våre montører en plasstilpasset løsning. De kappet en bordplaten på mål, deretter satt de inn et skap under bordplaten, og benyttet en MODULUS toppkasse for å skjule deler av åpningen» forklarer prosjektselger Maja.


Kontakt meg for et løsningsforslag

Telefon
67 02 42 10

E-post
maja.stende@ajprodukter.no