Punch-out er en løsning som gir deg mulighet til å handle i nettbutikken vår direkte i fra ditt innkjøpssystem.

Dersom bedriften din inngår en innkjøpsavtale med AJ Produkter kan dere velge punch-out som bestillings- og betalingsmåte. Du kan da handle direkte i fra innkjøpssystemet ditt. Enklere blir det ikke!
 

Slik fungerer PunchOut

Du åpner ajprodukter.no direkte i fra innkjøpssystemet ditt og handler i nettbutikken som normalt, men ved utsjekk betaler du ikke med kort eller faktura, men trykker heller på knappen «Send til innkjøpssystem». Ordren sendes så til innkjøpssystemet ditt for godkjenning før ordren legges i nettbutikken.

Fordeler med punchout

  • Du som kunde får full kontroll på innkjøp og avtaler.
  • Ordre og fakturering foregår elektronisk.
  • Hindrer at det foretas dyre feilkjøp hos leverandører uten avtale.
  • Du kan handle i fra hele eller en egendefinert del av sortimentet.
Avtalevilkår og ønsket sortiment er tilgjengelig for deg i nettbutikken. Nettbutikken gir deg og tilgang til sanntidsdata, for eksempel oppdaterte leveringstider og riktige priser. Statusoppdateringer for bestillingen får du løpende på "Min side."

Innkjøpssystemet konfigureres av deg én gang. Bedriftens brukere får deretter tilgang til nettbutikken som punchout-brukere med elektronisk ordre og fakturering.

Ta kontakt med oss for smidige og raske innkjøp

Kom i kontakt med oss for mer informasjon om PunchOut-løsningen og hvordan du som avtalekunde kan koble deg til systemet. Vi hjelper deg gjerne!
Telefonsymbol
Chatsymbol
Epostsymbol
Symbol for FAQ
Telefon
Vi svarer direkte på 
67 02 42 00
Chat
Bruk chat-bildet 
nede til høyre
E-post
Spør oss på
info@ajprodukter.no
FAQ
Her får du svar på
vanlige spørsmål