Det viktige førsteinntrykket hos Eie Eiendomsmegling

Det viktige førsteinntrykket hos Eie Eiendomsmegling

Ingenting ble overlatt til tilfeldighetene da eiendomsmeglerne på Jessheim skulle innrede sitt nye kontor. Det som opprinnelig var et helt tomt lokale ble forvandlet til et innbydende eiendomsmeglerkontor med både møterom, cellekontorer, kontorlandskap og en spesialtilpasset resepsjonsdisk. En innredning eierne både skryter av og får skryt for.

Det første som møter en

– Her er det ingen hemmeligheter, bare innsyn til et proft og hyggelig salgsarbeid. Kontoret har gitt oss akkurat den synligheten vi ønsker, forteller daglig leder Henrik Drabløs i Eie Eiendomsmegling.
I næringslokaler som lenge stod tomme, har tre kyndige eiendomsmeglere fra området realisert drømmekontoret sitt sammen. De tre partnerne Henrik Drabløs, Christian Brodshaug og Sebastian Prestby har til sammen nesten 40 års erfaring fra bransjen. Men det var først i 2021 de tok steget helt ut og åpnet opp sitt eget kontor i Eie-kjeden. Slagordet deres er premium rådgivningstjenester, og da er det naturligvis smart å ha et kontorlokale som gir kundene som besøker lokalet et godt førsteinntrykk.

– Det er spesielt viktig fordi vi driver med eiendom. Vi styler alle boliger vi selger for at de skal fremstå best mulig på salgstidspunktet, så vi må jo vise at vi kan dette her, at det er noe vi er gode på, forteller Sebastian Prestby.

Et innbydende lokale

Det ferdige kontoret fremstår både romslig og oversiktlig. Her får man også raskt blikk-kontakt med meglerne når man trår innenfor inngangsdøren, for nesten alle kontorpultene står vendt mot inngangen. Nok en idé fra prosjektselgeren som eiendomsmeglerne falt for. Drabløs og partnere er stolte over å ha skapt den følelsen de var ute etter i lokalet og alt kunne gjøres for en overkommelig pris.

– Det er faktisk mange som har sagt at vi har det fresheste kontoret i hele Jessheim. Så da må vi si oss fornøyd, sier Sebastian Prestby.

Her får du rett og slett følelsen av å være velkommen med det samme. Det er det viktigste for oss. Og at vi fremstår som et åpent og tillitsvekkende kontor
Henrik Drabløs, EIE Eiendomsmegling

Visualiseringshjelp

Men selv trente eiendomsmeglere kan ha utfordringer med å se for seg hvordan et tomt lokale vil se ut ferdig innredet. Derfor er de takknemlige for hjelpen fikk de hos interiørleverandøren, AJ Produkter.
– Vi stakk egentlig bare tilfeldig innom det store showroomet deres på Kløfta for litt inspirasjon. Men så var det en fyr der som tilbød oss å visualisere hele kontoret i et 3D-program for oss. Da var vi solgt, det skal han ha. Det var et godt førstemøte, forteller Drabløs.

Skreddersøm og lagersortiment

Det var prosjektselger Tomas Eidsvold eiendomsmeglerne snakket med i AJ Produkters showroom, og Eidsvold husker godt førstemøtet med de tre eiendomsmeglerne.
– De var opptatt av at kontoret skulle fremstå veldig lyst og åpent. Så jeg rådet dem til å se nærmere på våre lyse kontormøbler i eikelaminat, samt å velge noen lave skillevegger i lyse gråtoner for å bevare den åpne romfølelsen, forteller Eidsvold.

Selv om lokalene ble innredet for å gi et inntrykk av høy kvalitet og eksklusivitet understreker Eidsvold at det meste av innredningen er varer fra standardsortiment og tilgjengelig for alle. Resepsjonsdisken er bestilt etter mål for å få den akkurat slik meglertrioen ønsket den.

Vi har jo egne fabrikker som kan lage det meste, så det er alltid gøy å kunne tilby litt skreddersøm
Tomas Eidsvold, prosjektselger AJ Produkter
Grå kontorstol og skrivebord med bordskjerm
Møtebord med 8 plasser