Vogner og hjul til lager og industri

Transportvogner for innendørs og utendørs bruk

Hos AJ Produkter har vi et stort utvalg av ulike vogner og traller slik at du kan finne en som passer ditt bruksområde. Trenger du en transportvogn med flere hyller, en vogn for tyngre varer eller en sammenleggbar liten vogn, så har vi det – og mange flere. Har du spørsmål om vårt utvalg av transportvogner? Kontakt oss så hjelper vi deg gjerne!

Stort utvalg av traller og vogner

I vårt sortiment finner du vogner og kjerrer i aluminium, tre, pulverlakkert stål og plast tilpasset anvendelsesområde og omgivelser. Lastevogn, transportkjerre, langgodsvogn, plateløfter, pakkevogn, trekktruck, plategodsvogn, drakjerre, tørkevogn, platetralle, byggvarevogn, bordvogn eller hyllevogn – uansett hva som skal flyttes på har AJ Produkter en egnet transportvogn til dette formålet! I tillegg til enkelt å kunne manøvrere ditt gods, er mange traller også egnet som lagrings- og avlastningsplass eller til og med som et ekstra arbeidsbord. En god og allsidig transportvogn effektiviserer din arbeidsplass, og er med på å forhindre slitasjeskader hos bedriftens ansatte.

Transport av tungt eller stort gods

Til verksted, industri, produksjon og lager har vi sterke transportvogner som forenkler transport av tungt eller stort gods. Våre robuste transportvogner kan kompletteres med hjørnestolper og vegger som lett kan felles ned for enklere lasting. De fire kraftige luftgummihjulene med rullelager sliter ikke unødig på underlaget og svingkranssystemet gjør de lette å manøvrere, selv tungt lastet. Enkelte lastevogner har også håndtak med øyekrok for å kunne koble den til en truck, og gode bremser som sørger for sikkerheten. Platevogner og langgodsvogner er en meget fornuftig investering dersom dere håndterer lange, store og tunge varer som rør, vegg- eller bordplater eller planker. Praktiske langgodsvogner kan justeres etter lengden på godset som fraktes. De finnes med kombinert hånd- og truckdrag, og den høye belastningskapasiteten effektiviser håndtering av ditt langgods.

Mange kombinasjonsmuligheter

Fleksible gavler gir mange kombinasjonsmuligheter. En møbeltransportør med løftevinsj, sveivehåndtak og spennbånd forenkler tunge løft av store skap og møbler, og en plateløfter med svingbare hjul og vippefunksjon gjør montering av takplater enklere og sikrere. Din utfordring ligge i å finne den riktige transportvognen for akkurat ditt formål, men om du tar kontakt med oss hjelper vi deg gjerne.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap