Butikkinnredning

Butikkinnredning for store og små butikker

AJ Produkter tilbyr butikkinnredning og annet tilbehør for både store og små butikker. I vårt sortiment finnes alt i fra komplette hyllesystemer til handlekurver. Vi har også et stort utvalg av skiltstativ og gatebukker for skilteksponering både innendørs og utendørs.

Vareeksponering

God vareeksponering er viktig for butikkens salg. Ulike varer kan eksponeres på ulikt vis og det er derfor behov for flere typer eksponeringsløsninger. Se gjerne på våre butikkhyller om du leter etter en fleksibel eksponeringsløsning med opphengsmuligheter. Hyllene er produsert i stål og kan kombineres for komplette hyllesystem. De har trådhyller som kan stå skråstilt og kan utstyres med konfeksjonsarmer og spyd for ulike typer oppheng.

Eksponeringskurver

Med eksponeringskurver kan man på en enkel og grei måte løfte frem varer for mersalg. Hos AJ Produkter finner du flere typer eksponeringskurver og ulike produkter, både trådkurver for frittstående plassering og stabelbare kuver som kan tilpasses etter behov. Kurvene er produsert av tråder for at varene skal kunne synes fra alle vinkler. For ekstra fleksibilitet fås det kurver med hjul. Det er en praktisk løsning for å flytte varer ut og inn for utendørs eksponering.

Skiltstativ

Informer og kommuniser butikkens budskap med skiltstativ både innendørs og utendørs. Gatebukker utenfor butikken er meget effektivt om du vil formidle et budskap til kunder allerede på vei inn eller vise frem tilbud og kampanjer for å trekke folk inn fra gaten. Innendørs kan det være greit med noe nettere skiltstativ som enkelt kan flyttes rundt. I vårt sortiment finner du begge deler. For vegghengt displayløsning se våre oppslagstavler og klikkrammer. Perfekt for tilbudsplakater eller f.eks. åpningstider til butikken. Ta gjerne kontakt med våre dyktige medarbeidere for tips og råd. Uansett om du leter etter en komplett løsning eller bare et enkelt produkt hjelper vi deg finne akkurat det som passer din butikk og ditt behov.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap