Lagerhyller og lagerreoler

Ønsker du et tilbud på leasing av inventar til arbeidsplassen?

Vi hjelper deg med leasing

Lagerreoler for store og små lokaler

Gode løsninger for lagring er noe alle trenger, og gode lagerhyller og reoler som opprettholder orden og sørger for et logisk, plassbesparende system for deg og din bedrift vil øke både effektiviteten og trivselen på arbeidsplassen. Uansett om dere ønsker enkle hyller for rekvisitalager på kontoret, hygieniske matvarereoler for butikken, kraftige pallereoler for lager og industri eller stødige grenreoler for langgods, så finner du det her hos AJ Produkter. Vi har hyller og reoler for alle formål i et utall størrelser som lett kan tilpasses plassen dere ønsker å utnytte og som kan justeres og utvides etter hvert som oppbevaringsbehovet endrer seg. Sikkerhet er ekstremt viktig på en arbeidsplass og derfor har vi flere typer lagerhyller som stiller høye krav til stabilitet slik som gavlkryss og ryggkryss på seksjonene, og føtter med mulighet til forankring i gulvet. I vårt store utvalg er det også stor variasjon mellom laveste og høyeste pris, alt etter som hvor høy belasting lagerhyllen er beregnet for, og bredde, dybde og høyde på den enkelte seksjonen, men dette går ikke på bekostning av kvaliteten.

Hvilken lagerreol skal jeg velge?

Reoler til lageret fås i mange størrelser og mange variasjoner. Og det er flere ting du må vurdere før kjøp. Det er viktig å vurdere hvor mye lagerplass du har behov for, og hvor stort lokalet ditt er. Deretter kan du vurdere hvorvidt du vil utnytte plassen i høyden for optimal romutnyttelse eller om det holder med lagerreoler i 2 meters høyde. Viktig ting å tenke over: Oppbevaringsbehovet Lokalets størrelse Lagerreolenes størrelse

Combo hyllesystem

Combo er et av våre hyllesystemer som er best egnet til fabrikk og verksted. Med dette systemet kan du bygge opp din egen hylle- og arbeidsbenkløsning. Hver reol er utstyrt med fire stolper og perforeringer slik at hylleplatene kan plasseres slik du selv ønsker. Hyllene har sterke bjelker, tykke sponplater og en belastningskapasitet på opptil 700 kg. hver. Dette hyllesystemet kan monteres uten skruer og bolter. Se gjennom våre forskjellige varianter for å finne en seksjon som har riktig størrelse og antall hyller etter ditt behov.

Lett lagerinnredning

Proof er hyllesystemet for der hvor hygiene og enkelt renhold er viktig. Det kan også brukes i kjølerom og utendørs, da dette hyllestativet er laget i rustfritt står. Også her er kan du utvide med påbyggsseksjoner.

Lagerreol TOUGH

For ekstra krevende miljøer er lagerreolen Tough et meget godt valg. Her er det god plass til uhåndterlig og tungt gods, den tåler tøff behandling, har en meget kraftig og robust konstruksjon av pulverlakkert stål. Under «tilbehør» finner du et utvalg av påbyggsseksjoner og ekstra hylleplater.