Rullecontainer, rullebur

Ønsker du et tilbud på leasing av inventar til arbeidsplassen?

Vi hjelper deg med leasing

Rullecontainere i ulike modeller og størrelser

Rullecontainere, noen ganger referert til som rullebur, er en allsidig og effektiv løsning for transport, lagring og organisering av varer.

Velg mellom åpne og låsbare rullecontainere i ulike størrelser og utforming, med svingbare hjul som gjør det enkelt å flytte varer mellom lokasjoner eller innenfor store anlegg.

 

Bygget for å vare

Rullecontainerne har en robust metallramme konstruert med materialer av høy kvalitet, som gjør at de tåler påkjenningene ved daglig bruk. Dette betyr lengre levetid og bedre verdi for investeringen din.

 

Tilpassbare alternativer

Vi tilbyr tilpassbare funksjoner som justerbare hyller, 2 åpninger og delte og låsbare dører. Skreddersy rullecontaineren til dine spesifikke krav.

 

Enkel bestilling og support

Opplev problemfri shopping med vår brukervennlige nettplattform. Detaljerte produktbeskrivelser og høyoppløselige bilder veileder deg til å gjøre det beste valget. I tillegg står kundeserviceteamet vårt alltid klar til å hjelpe med eventuelle spørsmål.

Øk lagrings- og transporteffektiviteten med våre førsteklasses rullecontainere. Gå gjennom utvalget vårt i dag, og oppdag løsninger som bringer virksomheten din fremover.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap