Matter

Her finner du avlastningsmatter i flere varianter og prisklasser

Innen industri, verksted, lager og butikk eller andre arbeidsplasser hvor de ansatte står og går mye i løpet av arbeidsdagen vil en god ergonomisk arbeidsmatte gi avlastning for rygg og knær og hjelpe til med bedre blodsirkulasjon i føttene.

Sklisikre matter gjør arbeidsplassen tryggere, og perforerte matter gjør at kjemikalier og andre væsker forsvinner ned under matta, og vekk fra arbeidsstasjonen.

I tillegg til å gi et bedre arbeidsmiljø for dine medarbeidere er mattene også med på å beskytte gulvet i bedriften. Hvilken type matte du skal velge kommer an på hva slags arbeide som skal utføres, og derfor har vi arbeidsmatter og avlastningsmatter i mange variasjoner både når det gjelder tykkelse, materiale, utseende og slitestyrke.

Våre matter selges som metervare, i hele ruller eller som moduler du lett tilpasser området den skal brukes i, slik som serien Module. Den er produsert av naturgummi, og har pigger under som gjør at den ligger stødig på gulvet.

Som tilbehør selges fasede kanter som gjør det enklere å forsere med traller eller kantlister i knallgul farge for å minske risiko for å snuble. Module finnes også med drenering og de har meget god demping og den slitesterke overflaten tåler i tillegg til oljer og en del kjemikalier også metallspon og gnister fra sveising.

Andre matter er beregnet for å tåle store temperatursvingninger, avlede statisk elektrisitet (ESD), drenere overflatevann, forhindre ulykker og unngå belastningskader.

Vi anbefaler at du klikker deg inn på de forskjellige mattene for å se hvilke som har akkurat de egenskaper din arbeidsplass trenger, og vi hjelper deg gjerne om du har noe spørsmål.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

BordStolerMatterVåtromsmatterMatter