Løfteutstyr

Utstyr og hjelpemidler for transport og løft

AJ Produkter har et stort utvalg av alt du måtte trenge til lager eller verksted. Enten du ser etter større palleløftere, løftebord og rullebaner eller en mindre maskintransportør, ramper eller truck og krantilbehør – så har vi sannsynligvis det du måtte trenge. Vi vet hvor viktig det er å ha utstyr designet for tøff bruk i industrielle miljøer.

Vogner

Vi har en rekke forskjellige typer vogner. Fra plattformvogner til plukke- og pakkevogner og langgodsvogner. Våre løftevogner er stabile og kan enkelt manøvreres ved hjelp av de fire hjulene. Dette gjør dem perfekte for transport, avlastning og til og med som arbeidsbord. Våre palle- og rullecontainere finnes i flere ulike modeller og størrelser – med og uten hyller, låsbare, med hjul eller for å stå på pall. Avhengig av behov, også sammenleggbare modeller.
For enkel transport av mindre gods har du flere muligheter. En bordvogn med total makskapasitet på 350 kg kan for eksempel brukes på et lager, mens en hyllevogn i rustfritt stål passer på storkjøkkenet.

Jekketraller

Brukervennlige, trygge og solide jekketraller der den med høyest kapasitet kan flytte varer på opptil 3000 kg. Jekketraller forenkler arbeidet i de fleste industrielle miljøer hvor du flytter tunge og store gjenstander. Noen modeller har såkalt hurtigløft, som betyr at du på tre pumpeslag har pallen oppe i forflytningshøyde. De ulike modellene har ulike hjul i nylon, polyuretan eller plast da disse materialene egner seg for ulike typer underlag. Alt etter hva du trenger finnes det alternativer med ulik lengde, løftekapasitet, med skala og enkelt- eller boggiehjul. For arbeid utendørs eller i miljøer der en vanlig jekketralle ikke fungerer, er en robust terrengjekketralle et alternativ som passer på en byggeplass eller i landbruket.

Traller

Du kan velge mellom et stort utvalg av ulike typer traller for enkel håndtering av bokser og plastbakker. Våre traller er tilgjengelige i plast, aluminium, tre og kryssfiner for å dekke kravene til spesifikke formål og bruksområder. En liten, flat og firkantet ståltralle kan være egnet for enklere transport på for eksempel en gård hvor ting som dekk, gryter og kasser må flyttes. En vogn med trekkhåndtak er derimot fleksibel ved manøvrering av kasser og bakker. De svingbare hjulene og trekkhåndtaket gjør det enklere å snu, eller komme seg rundt hjørner. Som ekstrautstyr kan du kjøpe håndtak til trallen og en trallevogn forenkler flytting og sparer plass ved oppbevaring. Du kan lese mer om vårt sortiment ved å klikke på de ulike kategoriene og produktspesifikasjonen, eller ta kontakt med oss ​​så hjelper vi deg gjerne!

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap