Verktøyvogner for verksted og industri

Ønsker du et tilbud på leasing av inventar til arbeidsplassen?

Vi hjelper deg med leasing

Verktøyvogner i ulike utførelser

I tøffe miljøer som i fabrikker, lager, verksteder, etc. der verktøy og annet tilbehør skal oppbevares, er det viktig med oversiktlige og gode systemer for oppbevaring. Mobile arbeidsstasjoner og avlastningsbord letter arbeidet der man må ha med seg verktøy. Vi har et stort utvalg av verktøyvogner slik at du kan finne et alternativ som passer deg. Enten du trenger en verktøyvogn med låsbare dører, en mekanikervogn med verktøypanel eller en enkel hyllevogn. Her kan du lese litt mer om våre ulike vogner og deres fordeler – og finne en som passer deg!

Verktøyvogn med arbeidsflate

Mange av våre vogner kommer med benkeplate slik at du både kan ta med deg verktøyet og forflytte arbeidsflaten. Verktøyvognen gjør at du på for eksempel et bilverksted kan jobbe på en bil og ha direkte tilgang til verktøyene dine. Skal du plukke ut deler har du også benken i direkte tilknytning. Du skal ikke måtte tilpasse deg verktøyvognen din, den skal være tilpasset deg. AJ Produkter streber etter at vårt sortiment skal tilfredsstille deg og dine ansattes krav!

Verktøyvogn med oppbevaring

Alle våre verktøyvogner har en eller annen form for oppbevaring i form av hyller, skuffer og skap. En vogn med skuffer er perfekt for ting som et vater og målebånd, eller mindre verktøy som et pipenøkkelsett. En større vogn med skap er det ultimate til for eksempel verktøykasser og driller. Avhengig av hvor mange verktøy du trenger å ha med deg, er det flere alternativer du kan velge mellom. Vi har for eksempel vogner med låsbare dører og skuffer for sikker oppbevaring, den kan passe deg som ønsker en personlig vogn med kun verktøyene dine i. Er du på utkikk etter en fleksibel verktøyvogn hvor innholdet endres, er en vogn med løse hyller et godt valg.