Verktøykroker

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Verktøytavle for lett tilgjengelig oppbevaring

Vi vet hvor viktig det er med oppbevaring som er både praktisk, lett tilgjengelig og effektiv. På et verksted, et lager eller i en garasje blir det lett rotete og du får problemer med å finne ting. Derfor har vi et stort utvalg av verktøytavler, slik at du og dine ansatte får orden i sakene! Vi har ulike størrelser, varianter og tilbehør for at du skal finne en verktøytavle som passer dine behov. Her kan du lese litt mer om våre ulike smarte paneler!

Verktøytavle på hjul

Et dobbeltsidig verktøypanel på hjul er ikke bare praktisk fordi du kan manøvrere rundt det etter behov, du får også dobbelt så mye plass til å henge verktøy på. Panelet gir deg god oversikt og enkel tilgang, noe som både sparer tid og gir fleksibilitet. Verktøypanelet er utstyrt med fire hjul slik at du enkelt kan flytte det rundt og bruke det der det trengs for øyeblikket. For å maksimere verktøytavlen din velger du selv hvordan og hvor du setter dine avtagbare verktøykroker, du kan også kjøpe et løst kroksett og skrutrekkerholder med mer å supplere med.

Mobil verktøypanel

Vi ønsker å gi deg virkelig smart oppbevaring, så for deg som trenger effektivitet på jobben er dette det riktige alternativet. Med en mobil verktøytavle får du 3 i 1 – en vogn, flere hyller og et verktøypanel. Dette er perfekt for mobilt arbeid der du trenger oppbevaring av alt fra stort til smått. Fyll verktøytavlen med alt du trenger fra begge sider. En tung verktøykasse i bunnen, verktøysett midt på, småting som pakketape i skuffene og selvfølgelig verktøyet ditt som må henges opp. Dette er bare ett eksempel på hvordan du kan bruke det mobile verktøypanelet.

Klassisk verktøytavle

Den klassiske verktøytavlen er for deg som ønsker å henge verktøyet dine, ha god oversikt og enkel tilgang – direkte på veggen. Den perforerte overflaten gjør det enkelt å flytte rundt på både kroker og holdere. Det er også mulig å kjøpe ekstra tilbehør for å maksimere verktøypanelets kapasitet. Fordelen med de klassiske, løse panelene er at du velger om du vil ha dem vertikalt eller horisontalt. AJ Produkter har et bredt utvalg av ulike størrelser slik at du kan finne et alternativ som passer dine behov. Trenger du mer lagringsplass i forbindelse med verktøypanelet ditt? Kompletter med en verktøyvogn – også der har vi mange forskjellige størrelser og varianter. Hvis du allerede har et av våre verktøyskap, kan du faktisk kjøpe et verktøypanel og montere det direkte i skapet! Les mer om alle våre forskjellige verktøypaneler ved å klikke på spesifikasjonene til hver enkelt produkt, eller kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne!

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap