Vifteovner

Hvis du for eksempel jobber i byggebransjen, og arbeidsmiljøet ofte er på byggeplasser eller i fuktige lokaler, er det viktig å tilgang på vifteovner. Med vifter og byggvarmelamper fra AJ Produkter får du raskt opp varmen på arbeidsplassen til en behagelig temperatur. De flyttbare byggviftene er enkle å flytte mellom rom og lokaler, avhengig av hvordan man løser oppvarmingen. Vi har flere fleksible vifteovner i produktutvalget vårt. Hvis du synes det er vanskelig å vite hva du bør velge, kan du kontakte en av våre selgere, så hjelper vi deg med å finne riktig produkt!

Effektive vifteovner

Våre robuste byggvifter varmer raskt opp kalde lokaler, varehus og fuktige garasjer. Viftene har både justerbar termostat og to varmemoduser, slik at du enkelt kan justere effekten etter ønsket varmenivå. Den innebygde overopphetingsbeskyttelsen slår av viften ved for høy varme, noe som gir en høy sikkerhetsfaktor for alle bruksområder. Vifteovner fra AJ Produkter til kalde lokaler har IP-klassifisering 24 for bruk i våtrom. I tillegg har de et slagsikkert ståldeksel som er varmebestandig.

Bærbar varmelampe, rask i bruk

Byggvarmelamper fra AJ Produkter passer utmerket for flere forskjellige yrkeskategorier. Fra håndverkere som jobber alene til store verksteder, industribygg eller lignende arbeidsmiljøer der det er utfordrende å øke temperaturen raskt. Vår elektriske infrarøde varmeovn er bærbar og er enkel å flytte dit den trengs mest for øyeblikket. Sammenlignet med en gassdreven varmelampe har elektriske varmelamper mye lavere driftskostnader. I mørke, trange rom kan det både være vanskelig å øke temperaturen og få en god oversikt over arbeidsområdet. Med et par fleksible lommelykter eller strålekastere fra utvalget vårt løser du enkelt dette problemet.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap