Trykkluft

Ønsker du et tilbud på leasing av inventar til arbeidsplassen?

Vi hjelper deg med leasing

Trykkluftverktøy og kompressorer

Større verksteder og industrimiljøer har ofte høye krav til driftssikkerhet og trenger jevnlig bruk av kompressorer og trykkluftverktøy i løpet av arbeidsdagen. AJ Produkter har flere kompressorer av høy kvalitet i sortimentet, samt en rekke nødvendig tilbehør. Verkstedproduktene er enkle å håndtere og finnes i flere ulike prisklasser. Med et sett med kompressorverktøy som komplement kan du enkelt dekke de fleste bruksområder. Her er noen produkter i vårt sortiment.

Kraftige kompressorer

AJ Produkters kompressorer finnes i flere størrelser og alle er praktisk utformet og mobile. De mindre er gode til små oppgaver i en garasje, som å blåse rent verkstedgulvet eller luftpåfylling. Jo større kompressor du velger, jo sterkere drift og større bruksområde. Våre store kompressormaskiner passer for alle verksteder og bransjer med høye krav til både kapasitet og sikkerhet. Tankvolumet på produktene varierer fra seks liter helt opp til 90 liter. Kjøper du et par slangetromler eller slangebøyler for både luft og vann, blir det enda enklere ved rengjøring og opprettholdelse av en kontinuerlig god hygienefaktor.

Trykkluftmunnstykke og renblåsingspistoler

Våre renblåsingspistoler er ergonomisk utformet og enkle å bruke. Velg et plastmunnstykke med opphengsbøyle, hvis veggoppbevaring er et godt alternativ mellom bruk. En brukervennlig lakk-/malingssprøyte gjør malearbeidet både raskere og mer effektivt, selv på trange steder. Vaskesprøyten og renblåsingspistolen egner seg utmerket til rengjøring og en luftpåfyller med manometer gjør det enkelt å fylle dekk med luft. Kjøp også en oppbevaringsboks eller plastbakke, så kan du enkelt oppbevare og holde orden på de forskjellige dysene og trykkluftslangene dine.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap