Grenreoler for lett og tungt gods

Ønsker du et tilbud på leasing av inventar til arbeidsplassen?

Vi hjelper deg med leasing

Solide grenreoler

Våre grenreoler er et godt valg for optimal bruk av lagerets flate. Vi tilbyr to ulike typer grenreoler, ett system for tungt langgods og ett system for lettere langt gods. Les mer om de to typene for å finne type system som passer ditt behov best.

Grenreol for tungt gods

Våre reoler for tungt gods tilbyr horisontal, lett tilgjengelig og velorganisert oppbevaring og lagring av tungt langgods. De er laget av stålplater som er pulverlakkert for å tåle tøff bruk. Flere gavler følger for økt stabilitet. Avdelere kan legges til for å dele av langgods på samme arm, og for å forhindre at langgodset sklir ut på armen. Avdelere og armer kan kjøpes som tilbehør. Vi selger grenreolene i ferdige kombinasjoner, men du kan også lage ditt eget system ved å kjøpe enkeltkomponenter.

Grenreol for lettere gods

Våre plasseffektive og solide grenreoler for lettere gods er passende for slikt som plastikkrør, trematerialer og lignende. Med dette reolsystemet vil du kunne organisere godset på en god måte og ha enkelt tilgang til det. Disse reolene er også laget av stålplater som er pulverlakkerte for å tåle slitasje. Perforeringene på stolpene lar deg plassere armene i ønsket høyde med intervaller på 50 mm. Se produktbeskrivelser for mer informasjon og ta kontakt om du har noen spørsmål eller ønsker hjelp til å finne en god løsning for din bedrift.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap