Pallereoler

Ønsker du et tilbud på leasing av inventar til arbeidsplassen?

Vi hjelper deg med leasing

Reoler for maksimal lagerkapasitet

Er det på tide å bygge ut, bygge nytt eller optimalisere ditt eksisterende lager? AJ Produkter hjelper gjerne til. Med våre løsninger trenger dere ikke å bygge om lokalene når behovene øker. I stedet kan reolen tilpasses for best mulig lagerløsning når behovene og forutsetningene endres. Alt for å gi deg bedre logistikk og lønnsomhet!

Pallereol Ultimate

Pallereol Ultimate er en av Europas mest innovative pallereoler som maksimerer volumutnyttelsen og lagringskapasiteten. Pallereolen er sertifisert etter europeisk standard SS/EN 15512 og er et resultat av AJ Produkters egen design og produksjon. Ultimate er utviklet av AJ Solutions i samarbeid med Europas mest kompetente konstruktører og produseres i AJ Produkters egen fabrikk AJ Metal Design.

Fordelene

Pallereolen Ultimate har smalere stolper for å ta opp minimalt med plass. Bærebjelkene er ekstra lave og kan justeres i tette intervaller, hvilket gjør pallereolen svært tilpasningsbar. Dessuten har bærebjelkenes festeprofiler flere tenner for høy stabilitet. På tross av det nyskapende designet gjøres det ingen avkall på belastningskapasiteten. Ultimate er justerbar så du kan utnytte pallereolens høyde fullt ut og minimere det uutnyttede rommet mellom pallen og undersiden av de overliggende bjelkene. Det gjør at man kan unngå høye løft og bidrar til økt effektivitet. Tilpass Ultimate med smart tilbehør for en løsning som passer din måte å jobbe på.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

SikkerhetTilbehør til pallereolerLager og verksted