Dekkreoler og dekkstativ

Ønsker du et tilbud på leasing av inventar til arbeidsplassen?

Vi hjelper deg med leasing

Dekklagring for å spare plass

Et dekkstativ er en plassbesparende måte å oppbevare dekk i verksteder og garasjer. AJ Produkter har dekkstativ og dekkreoler for oppbevaring av sommer- og vinterdekk, slik at du får enkel tilgang og god oversikt over dekkene du lagrer. Mange verksteder og bilverksteder har behov for å lagre dekk, til og med den private garasjen kan trenge løsninger for dekkoppbevaring. I tillegg til våre dekkreoler finner du også verkstedinnredning, verktøyskap og oppbevaringshyller.

Stabile grunnseksjoner

Våre grunnseksjoner for dekkstativ både effektiviserer og maksimerer lagringskapasiteten på arbeidsplassen din. Dekkstativ i galvanisert platemetall leveres i versjoner fra to til fire nivåer og er med sin høye lastekapasitet velegnet i alle kjøretøy- og reparasjonsmiljøer. Grunnseksjonen er basen av dekkstativet, hvor hver seksjon rommer ca. 15 dekk og har en lastekapasitet på drøyt 350 kilo per etasje. Dekkstativet er fleksibelt og du kan enkelt utvide grunnseksjonen med ønsket antall påbyggingsseksjoner.

Legg til påbyggingsseksjon

AJ Produkters grunnseksjoner for dekkoppbevaring kan enkelt suppleres med påbyggingsseksjoner, slik at du skaper et skreddersydd oppbevaringsrom for bildekk. Påbyggingsseksjonen hektes med enkle grep fast i endestolpen til forrige hylleseksjon, noe som gjør det enkelt å bygge videre til ønsket bredde. Dette er en plasseffektiv sammensetning som gjør at sparer du plass og minimerer antall endestolper på gulvet. Påbyggingsseksjonen for lagring til dekkstativ er laget av samme materiale som grunnseksjonen, med samme slitestyrke og stor lastekapasitet.

Komplementer med bærebjelker og gavler

Løse bærebjelker kan både brukes som et komplement til eksisterende dekkstativ, eller så kan man lage et nytt stativ sammen med gavler. Det gir deg muligheten til ytterligere å skreddersy en dekkoppbevaringsplass i garasjen, helt etter dine egne ønsker. Med en letthåndterlig dekkvogn, lastevogn eller mobil arbeidsbenk kan du også enkelt transportere bildekk mellom oppbevaringsseksjonene.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap