Sikker løfting med løftebord og saksebord

Med løftebord fra AJ Produkter skaper du et trygt arbeidsmiljø med sikre løft. Våre solide arbeidsbord gir bedre ergonomi, hvor du enkelt kan løfte tunge varer og gods til ønsket arbeidshøyde. En garasje, et industriverksted eller et større lager kan ha stor nytte av en bordinvestering, som forenkler flere arbeidstrinn med god ergonomi og presisjon. Våre løftebord finnes i mange forskjellige utførelser. Her er noen eksempler fra vårt brede utvalg.

Lave bordmodeller

Våre lave løftebord har en praktisk konstruksjon som gjør at bordet ikke må monteres i en grop men heller kan plasseres direkte på gulvet. Lave løftebord forenkler det daglige arbeidet, og sparer blant annet ryggen fra tunge løft. Klemskader forhindres med oppkjøringsrampe og en montert klembeskyttelsesramme under bordflaten. I tillegg har løftebordet et frittstående aggregat. Suppler gjerne med oppbevaringshyller, verktøytavler eller komplementær verkstedinnredning for å skape den ultimate arbeidsflaten for effektiv løftehåndtering.

Fjærbelastet høydejustering

For manuell lasting og lossing er et fjærbelastet løftebord en utmerket løsning. AJ Produkters løftebord med sakseløftfunksjon er like enkelt å bruke som det er trygt og det egner seg i de fleste industrielle miljøer. Bordet gir en ideell arbeidshøyde, da lastehøyden senkes og heves avhengig av hvor mye last som håndteres. En fullastet pall kan lastes eller losses fra arbeidsbordet med en gaffeltruck, og siden enheten også er utstyrt med støtdemper er bordet stabilt ved lasting.

Løftebord med sakseløft

Et robust løftebord med sakseløft fra AJ Produkter har et bredt bruksområde. Siden maksimal belastning er ett tonn og maksimal brukshøyde er +- en meter, tilbyr høydesaksebordet stabile løsninger for høye og tunge løft. Med en justerbar arbeidsplattform kan du utvide arbeidsgevinsten til løftebordene fra AJ Produkter ytterligere.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap