Jekketraller

Ønsker du et tilbud på leasing av inventar til arbeidsplassen?

Vi hjelper deg med leasing

Vårt utvalg jekketraller

Transport, løft, av- og pålessing av paller og annet gods krever riktig utstyr. Dette både forenkler og effektiviserer arbeidet. I tillegg til det meste annet for transport og løft tilbyr AJ Produkter et bredt utvalg jekketraller i høy kvalitet. Vi har flere ulike hjultyper slik at du kan velge den trallen som passer best til ditt bruk, om det er på grusete underlag eller rene slette underlag. Se produktbeskrivelsene for mer informasjon om hjultyper. Les videre for mer informasjon om våre Quicklift jekketraller og jekketraller med vekt.

Jekketralle med vekt

VI har både jekketralle med vektindikator, som viser vekten i intervaller på 5 kg, og jekketralle med vekt som viser intervaller på 0,5 kg. Sistnevnte har i tillegg en regnefunksjon som hjelper deg med å regne detaljer.

Quicklift jekketraller

AJ Produkter tilbyr raske løft med våre Quicklift jekketraller hvor du treffer pallen på første pump og løfter pallen på andre pump. Vi har flere varianter med ulike hjultyper. Velg den typen som passer ditt behov best. Se produktbeskrivelsene for utfyllende informasjon vedrørende hvilke hjul som passer best til ulike typer bruk. Husk å kjøpe med en stoppekloss av massiv gummi slik at jekketrallen holder seg på plass når den ikke er i bruk, spesielt praktisk om trallen brukes på lastebil!