Ulike møter krever ulike møbler

På mange arbeidsplasser holdes alle møter rundt samme konferansebord, uansett hva formålet er. Det er ikke det mest effektive i alle situasjoner. For at ditt neste møte skal lykkes, kan det være verdt å tenke på hvordan det skal gjennomføres. Kanskje er det bedre å ha møtet i et rom med andre møbler eller ha et stående møte?

 

Møter er viktige verktøy for å utvikle bedriften og ansatte - og for beslutningstaking.
For å øke effektiviteten bør du også vurdere formålet med møtet og velge en møteform som stemmer overens med det du ønsker å oppnå. Før du innreder ditt konferanserom er det derfor viktig å finne ut hvilke typer møter rommet skal brukes til og hvor mange deltakere som skal få plass. Når du har svarene, vet du hvilke møbler du trenger.

Gode ​​sittemøbler bidrar til resultatet
Høykvalitets konferansestoler er nøkkelen til god ergonomi rundt møtebordet. Hvis du velger stoler med justerbar setehøyde, kan hver deltaker justere stolen i henhold til egen lengde og dermed få så komfortabel sittestilling om mulig. Et annet alternativ er å velge aktive stoler eller krakker som gir en halvstående og fremoverlent posisjon. Gode ​​sittemøbler har ikke bare en effekt på ergonomi, fordi når deltakerne har det bra, kan de sette sitt fulle fokus på å bidra til møtet.

Et stort bord eller flere små?
Et stort, stasjonært møtebord er vanligvis perfekt. Det er plass til mange deltakere og passer godt når du legger fram planer for fremtiden. Et konferansebord med sjenerøse dimensjoner kan også brukes som ekstra arbeidsplass når det ikke er møter. Med hjelp av bordskjermer er det lett å dele bordområdet raskt og effektift opprette midlertidige avgrensede arbeidsplasser, for eksempel i aktivitetsbaserte kontorer.

Hvis du vil ha muligheten til å være mer fleksibel, kan du også velge et antall mindre bord. Da kan du enkelt gjenoppbygge til U-sittende eller for gruppearbeid, og selvfølgelig også sette dem sammen til et enkelt stort bord om nødvendig. Bord som er sammenleggbare kan enkelt oppbevares og flyttes mellom forskjellige rom.

Et hev- og senkbart konferansebord
Å sitte rundt møtebordet er det vanlige. Men kroppene våre er ikke laget for å sitte stille for lenge. Hvis møtene pleier å vare for lenge, er et hev- og senkbart konferansebord et godt alternativ. Da kan du og andre deltakere variere sittestilling, noe som reduserer belastningen på rygg, nakke og skuldre. Samtidig viser forskning at du blir mer aktiv når du reiser deg, noe som igjen øker produktiviteten. Ønsker du å ta det aktive møtet ett skritt videre? Gå en tur - det er den perfekte måten å få i gang kreativiteten din på!