VARIETY – Fra enkel sofa til uendelige muligheter

Fra enkel sofa til uendelige muligheter

Moderne, allsidig og påbyggbar – tre ord som beskriver vår modulsofa-serie VARIETY! Den byr på en rekke muligheter og kan tilpasses til alle rom, små så vel som store. Hvis dere trenger et sted for å samles, samarbeide eller ta en velfortjent pause har VARIETY mye å by på, løsningene er uendelige.

Kun fantasien setter grenser

Modulene i VARIETY-serien kan settes sammen til mindre eller større enheter og plasseres hvor det måtte passe – langs veggen eller midt i rommet. Derfor har det ingen betydning om rommet er stort eller lite, VARIETY kan tilpasses til rom i alle størrelser. Du kan bygge VARIETY rundt rommet eller rommet rundt VARIETY!

Her ser du forslag til måter du kan sette sammen modulene i serien på:

Bygg sofaen i eller rundt hjørnene

Behov for mange sitteplasser på et mindre område samtidig som gulvplassen må være ledig til noe annet? Da er hjørnemoduler løsningen. De passer utmerket i eller rundt hjørner, noe som i kombinasjon med de rette modulene gir en lekker illusjon av at sofaen følger veggene. I tillegg til å gi flere sitteplasser virker også møbelet mer inkluderende på denne måten.

En grå sofa som er bygget rundt grønne planter
To sofaer i ulike farger

En buet sofa skaper dynamikk

Halvsirkel-sofaer skaper en naturlig dynamikk i rommet med sin kurvede utforming. Dersom du bygger de slik at de vender både inn- og utover vil du definitivt tilføre bevegelse til rommet. Du kan bruke plassen foran og bak sofaen til å komplettere med bord, puffer og flere sitteplasser. Kreative møbleringer, slik som denne, leder ofte til økt kreativitet.

Hjørnemodulene fås i 90° og 45°, noe som gjør det mulig å bygge enda krappere kurver. For å ytterligere forbedre effekten kan du kombinere enheter i ulike farger. Fargevalg, utforming og materiale kan løfte rommet og gjøre det mer livlig. Sofaen din blir et stilig blikkfang uansett hvor du setter den!
Buet sofa i rød farge
En s-formet sofa i to farger

Skap helhet

En innredning som består av en kombinasjon av frittstående sofaer og mindre moduler er ekstra fleksibel og gjør det enkelt å ommøblere raskt – og perfekt for en rekke ulike typer sammenkomster.
VARIETY med armlener er et komplett møbel i seg selv og passer perfekt dersom du trenger en tradisjonell sittegruppe. Selv om denne enheten ikke er påbyggbar er den likevel ypperlige å kombinere med puffer eller sofaer.

Buet sofa i flere ulike farger

Langsiktig investering

Modulene kan bygges om eller utvides ettersom behovet endrer seg. Kanskje dere flytter inn i nye lokaler som trenger en helt annen innredningsløsning? I så fall kan du enkelt sette sammen sofaen på en ny måte, bygge på den eller komplettere med ulike enheter etter eget ønske.

Oppdag hele VARIETY-serien

Bli inspirert av komplette løsninger

Få nyheter og inspirerende artikler rett i innboksen!

Vil du lese om produktnyheter og få våre beste tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt bedre? Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først til å motta våre beste tips, inspirerende artikler og tilbud - helt gratis!
*Ved å melde meg på nyhetsbrevet bekrefter jeg samtidig å ha lest personvernerklæringen.