Lagerinnredning og verkstedinnredning

Alt du trenger til lager og verksted

Hos AJ Produkter har vi et meget stort utvalg av alt du måtte trenge til alle industrielle arbeidsplasser, fra lager og distribusjonssentraler til verksteder, garasjer og produksjonslokaler. Enten du er ute etter verktøysett, arbeidsbenker, traller, løftebord eller avfallsbeholdere. Kanskje trenger du en maskinskøyte med kapasitet på 6000 kg eller en hel innredning til lageret eller verkstedet. Vi vil at du skal, og du kan, finne alt du trenger hos oss. Nedenfor finner du litt mer om deler av vårt sortiment!

Lagerinnredning

I vårt utvalg av lagerinnredninger finner du alternativer for alle størrelser av virksomheter, fra små varehus til virkelig store varehus. Vår Ultimate pallereol er for eksempel et plasseffektivt system for effektive løsninger i verdensklasse. I serien har vi klassiske pallereoler men også praktisk og fleksibel kabeltrommeloppheng for enkel tilgang på et lite område. Vi tenker også at det skal være enkelt å bygge ut hyllesystemer så vi har påbyggseksjoner til eksisterende lagerhyller.

Verkstedinnredning

Vi har alt av innredning som trengs for et effektivt verksted. Tilpass verkstedet eller garasjen til dine behov med slitesterk og høykvalitets verkstedinnredning fra AJ Produkter. Vi har et stort utvalg av stålskap, verktøyvogner og uventet mye mer. Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål eller bekymringer.

Oppbevaring av skap

Enten du trenger verktøyskap til generell oppbevaring av ting du bruker hver dag, et låsbart oppbevaringsskap eller et komplett maskinskap utstyrt med omtrent alt du trenger, så finner du et bredt sortiment hos oss. Oppbevaring bør være effektiv og fleksibel, slik at personalet ikke trenger å bruke unødvendig tid på å se unødvendig gjennom hyller og skuffer. Mange av skapene til AJ Produkter har også fått elektroniske kodelåser, noe som gjør nøkler helt unødvendige – en ting mindre å holde styr på!

Miljø og resirkulering

I industrien er det svært viktig at du og dine ansatte har en trygg og ren arbeidsplass, spesielt hvis du jobber med kjemikalier og beslag som kan være farlige. Enhver industriarbeidsplass bør ha en solid våt- og tørrstøvsuger, men avhengig av behov leverer vi et bredt spekter av mer praktiske produkter. Absorberende pakker, avfallsbasseng og kjemikalieskap er noen! Du kan lese mer om vårt sortiment ved å klikke på de ulike kategoriene og produktspesifikasjonene, eller ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne!

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap