Transport og løft

AJ Produkter et stort utvalg av alt du måtte trenge til ditt lager eller verksted. Enten du er ute etter større palleløftere, løftebord og rullebaner eller en mindre maskinskøyte, en rampe eller lastebil- og krantilbehør – så har vi sannsynligvis det du måtte trenge. Vi vet hvor viktig det er å ha utstyr designet for tøff bruk i industrielle miljøer. Nedenfor kan du lese litt mer om deler av vårt sortiment!

Vogner

Vi har en rekke forskjellige typer vogner. Fra plattformvogn til plukke- og pakkevogn og langgodsvogn. Våre løftevogner er stabile og kan enkelt manøvreres ved hjelp av de fire hjulene. Dette gjør dem perfekte for transport, lasting/lossing og de kan til og med brukes som arbeidsbord. Våre palle- og rullecontainere finnes i flere ulike modeller og størrelser – med og uten hyller, låsbare, med hjul eller for å stå på pall. Enkelte modeller er også sammenleggbare. Du har flere muligheter for smidig transport av mindre varer. En bordvogn med en total makskapasitet på 350 kg kan brukes på et lager, mens en hyllevogn i rustfritt stål passer på et storkjøkken.

Jekketraller

Brukervennlige, trygge og solide pallejekker der den med høyest kapasitet kan flytte varer på opptil 3000 kg. Jekketraller forenkler arbeidet i de fleste industrielle miljøer hvor du flytter tunge og store gjenstander. Noen modeller har såkalt hurtigløft, som betyr at du i tre pumpeslag har løftet til forflytningshøyde. De ulike modellene har ulike hjul og finnes i nylon, polyuretan og plast da de ulike materialene egner seg for ulike typer underlag. Avhengig av behov finnes det alternativer med ulik lengde, løftekapasitet, med skala og enkelt- eller boggiehjul. For arbeid utendørs eller i miljøer der en vanlig tralle ikke fungerer, er en robust terrengjekketralle et alternativ som passer på en byggeplass eller i landbruket.

Traller

Du kan velge mellom et stort utvalg av ulike typer traller for enkel håndtering av bokser og plastbakker. Våre traller er tilgjengelige i plast, aluminium, tre og kryssfiner for å dekke kravene til spesifikke formål og bruksområder. En liten, flat og firkantet ståltralle kan være egnet for enklere transport på for eksempel en gård hvor ting som dekk, gryter og kasser må flyttes. En vogn med trekkhåndtak er derimot fleksibel ved manøvrering av kasser og bakker. De svingbare hjulene og trekkhåndtaket gjør det enklere å snu, eller komme seg rundt hjørner. Som ekstrautstyr kan du kjøpe håndtak til trallen og en trallevogn forenkler flytting og sparer plass ved oppbevaring. Du kan lese mer om vårt sortiment ved å klikke på de ulike kategoriene og produktspesifikasjonen, eller ta kontakt med oss ​​så hjelper vi deg gjerne!

Ikke gå glipp av disse kategoriene

LagerhyllerArbeidsbenkerSekketrallerVerktøyskap