5 kreative tips: Få orden på arbeidsplassen

Alle har den kollegaen som har bunker med papir, fire tomme kaffekopper, i beste fall uten mugg, et halvspist eple og utallige tørkede kaffekoppringer på skrivebordet. Vi har tipsene for å skape orden og finne frem til skrivebordet! Selv de som allerede har orden, kan finne gode tips! Eller er du kanskje "den" kollegaen? Eller noe midt i mellom. AJ Produkter har noe for enhver smak!

Et kjent begrep er “rotete skrivebord - rotete hjerne. Tomt skrivebord - tomt hode. ”Men det er ikke sant. Å ha et rotete system kan skape kreativitet, men for det meste tar det energi og tid bort fra deg som person - og fra kollegene dine. Støvet og bakteriene som samler seg på et rotete skrivebord flyr og rundt på kontoret og sprer sykdommer som kan føre til sykefravær - og det vil ingen ha.

Rot VS orden
Tenk over hva et rotete kontor formidler til kunder og samarbeidspartnere. Det er førsteinntrykket du får av en person som ofte gjelder! To vanlige scenarier er at de enten synes du har for mye å gjøre og ikke er i stand til å gjøre det du skal, eller at du rett og slett er en lat person. Et rent skrivebord gir et profesjonelt og ryddig inntrykk!

Gi skrivebordet ditt et løft
En enkel måte å organisere skrivebordet ditt er med en forsterket skrivebordskjerm med funksjonslist. Den har mange smarte tilbehør som hjelper deg med å få en ren og ryddig arbeidsplass. Med en monitorarm som du henger datamaskinskjermen på, lager du mer plass på skrivebordet ditt. Samtidig får du en ergonomisk holdning, da skjermen kommer i riktig høyde for øyne, rygg og nakke. Bordskjermen gir også privatliv og lyddemping.


Sorter mer
På funksjonslisten kan du også henge sorteringshyller for papir, magasiner og andre dokumenter som er greit å ha i nærheten. Det frigjør plass på bordflaten din og gir et rent og ryddig inntrykk. Hvis du ikke har behov for hyller, er det bare å hekte av de to øverste hyllene, legg en fin blomst og en pennkopp på nederste hylle. Da har du skapt et innbydende miljø på skrivebordet.

Under bordet
En skuffeseksjon med inndeling for penner, binders og andre små ting er en enkel måte å holde ting organisert på, og du trenger ikke bruke tid på å lete etter ting. I hjørnet kan du også skjule vesken din. En arkivboks for å samle papir som skal resirkuleres gir et pent og ryddig inntrykk og gjør det enkelt å frakte papiret bort til gjenvinningsstasjonen.

Hva gjør du med ledninger?
Ledninger som henger løst under skrivebordet er ikke noe hyggelig syn, det er lett å feste seg fast og de samler støv. Ved å gjemme ledningene i en kabelkurv så får du god orden på ledningene. Du kan også skjule kabler og grenuttak i en pen kabelboks.

Marker med etikettskriver
Stilige etiketter for å merke arbeidsplassen din med en etikettskriver, det skaper klarhet og orden på sakene. Hvis du merker opp kabler i kabelboksen, vil du raskt finne hvilken ledning du trenger å trekke ut hvis du vil ta med deg laderen til den bærbare datamaskinen. Å merke dokumenthyllen i henhold til prioritert rekkefølge gir orden og klarhet, samtidig som det gir en god oversikt over arbeidet ditt.