Smarte og moderne kontorer hos Scale Up Lillestrøm

Smarte og moderne kontorer hos Scale Up Lillestrøm

Etter fem travle år vokste Scale Up Lillestrøm raskt ut av sine lokaler. AJ Produkter fikk oppdraget med å innrede og levere møbler til kontorer,  møterom og sosiale soner i de nye lokalene. Resultatet ble et stilig, gjennomført og representativt kontormiljø for vekstbedriftene.

Rask vekst

Scale Up Lillestrøm tilbyr tilrettelegging for gründerbedrifter som har vokst ut av startgropa og skal bli større. Etter fem travle år og rundt 80 kunder senere, trengte Scale Up større lokaler, og flyttet derfor inn i nye, moderne «Portalen» i Lillestrøm. AJ Produkter fikk oppdraget med å velge ut og levere møbler til kontorer, møterom og sosiale soner i Scale Ups lokaler. De hadde behov for å skape et stilig og gjennomført kontormiljø som også måtte være kostnadseffektivt.

Lounge sofa i fellesområde i fine farger

Klar tanke om stilen

Daglig leder i Scale Up Lillestrøm hadde i samarbeid med en interiørarkitekt utarbeidet en stilguide for lokalene og var bestemt på at den skulle gjennomføres. Vår prosjektselger Geir Laget plukket ut møbler til kontorer, møterom og sosiale soner i lokalene. Med trivsel i fokus ble innredning for et proft og funksjonelt arbeidsmiljø valgt ut.

Våre produkter med skandinavisk design passet derfor godt inn i lokalene – hvor farger på vegger og innredning ble koordinert sammen med kunden og interiørdesigner Nina Smestad fra Abzolutt Interiør.
Møterom med plass til 8 personer

Kostnadseffektiv innredning med stil

Prosjektselger Geir Laget valgte ut en god kombinasjon av flere av våre produktserier, blant annet konferanserbordet NOMAD, konferansestolen OTTAWA og innredning i MODULUS-serien. En spesialdesignet sittegruppe fra Inoff utgjør også en del av de sosiale sonene i lokalene.
Skrivebord og kontorstol med en turkis bordskjerm
Hvitt møteromsbord med plommefargede konferansestoler

Kontakt oss for en prat om ditt innredningsprosjekt

Telefon
67 02 42 10

E-post
prosjekt@ajprodukter.no

Få nyheter og inspirerende artikler rett i innboksen!

Vil du lese om produktnyheter og få våre beste tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt bedre? Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først til å motta våre beste tips, inspirerende artikler og tilbud - helt gratis!
Vent litt, takk...
*Ved å melde meg på nyhetsbrevet bekrefter jeg samtidig å ha lest personvernerklæringen.