Detaljene som utgjør helheten hos Beslag Design

Detaljene som utgjør helheten hos Beslag Design

At design og kvalitet er hjørnesteinene for Beslag Designs virksomhet er lett å se på deres nye lokaler og lager i Båstad i Sverige. I bygget, signert arkitekten Kay Linghoff, møtes spennende detaljer i en harmonisk helhet - inkludert en innredningsløsning fra oss i AJ Produkter som møter bedriftens behov og ønsker når det kommer til farge, form og funksjon.
Vi er kjempefornøyde med samarbeidet. Møblene er både fine, praktiske og holder høy kvalitet, og det gjør mye for trivselen.
Hans Bergström, Beslag Design


En bedrift med en lys fremtid

Brødrene Björn og Hans Bergström har hatt en fantastisk reise med Beslag Design siden de overtok bedriften etter sin far i 1982. Opp gjennom årene har de, med god erfaring og god hjelp av sine ansatte utviklet selskapet til en bransjeledende leverandør innen beslag og interiørprodukter.

Sortimentet består av små ting som utgjør en stor forskjell: håndtak, beslag, oppbevaring og belysning for både hjemmet og offentlige miljøer. Kundebasen er først og fremst i Norden, men interessen fra kontinentet vokser hele tiden. Via Beslag Online finnes det ikke lenger grenser for hvor langt de kan nå.

Med fokus på design og kvalitet

For å kunne fortsette med sin offensive satsning besluttet de å satse på større lokaler. I tråd med virksomhetsidéen om «Detaljer som utgjør helheten» satte de målet høyt før nybyggingen.
– Design og kvalitet er viktig for oss, sier Hans Bergström. Og det gjelder alt fra våre produkter og hvordan vi presenterer oss til byggets arkitektur og møblene vi jobber på.

Hvit resepsjonsdisk med en komfortabel svart kontorstol

En gjennomgående fargeskala

Med hjelp fra arkitekten Kay Linghoff skapte de et bygg der alt henger sammen, både inne og ute. Den svart-hvit-grå fargeskalaen går igjen overalt: på fasaden, vegger og gulv, i den spektakulære trappegangen med heissjakten og takvinduet, på de sprossede glassene og glassdørene – så vel som på møbler og øvrig innredning. Inntrykket er stilrent, rolig og veldig lunt og innbydende.

Store krav til oss som leverandør

Før valget av innredningen ble ratt ble spesifikke krav og ønsker stilt, både på fargeskala, kvalitet og leveringssikkerhet.
– Det var vår arkitekt som tipset oss om AJ Produkter, sier Hans. Og det fungerte veldig bra. De ordnet alt fra produktforslag og bestillinger til en punktlig leveranse og montering på plass.

Helena Thelander, prosjektselger innen kontor hos AJ Produkter, var den som ledet arbeidet med å sette sammen og levere en innredningsløsning ut i fra kundens ønsker og krav.
– En spennende utfordring der vi også tilbød spesialløsninger for å imøtekomme alle ønsker. Med godt resultat.

Hvitt oppbevaringsskap til kontoret

Møbler for kontor og konferanse

Kontorlokalene ble utstyrt med hev- og senkbare hjørneskrivebord med ekstra arbeidsflate, kontorstoler samt oppbevaringsskap der permer og papirer skjules bak dører for et mer ryddig inntrykk.

Vi leverte også bord og stoler til møterommene. I det største konferanserommet, ofte brukt til opplæring, ble det valgt en løsning med 12 mindre konferansebord som både kan spres ut i et klassisk forelesnings-oppsett og settes sammen til en stor formasjon. Fleksibelt og veldig brukervennlig.

Svart møteromsbord med svarte stoler

Mer effektive prosesser på lageret

Utover dette utstyrte vi også lageret med innredning og utstyr. Utgående leveranser pakkes for tiden på pakkebord som enkelt justeres i høyden for å passe ulike ansatte. Påbyggingshyller, vogner og annet tilbehør som forenkler pakkearbeidet var også en del av leveransen.
– Den innredningen vi har i dag er både fin, praktisk og av høy kvalitet, og det gjør mye for trivselen. Så vi er kjempefornøyde med samarbeidet, avslutter Hans Bergström.

Kontakt oss for en prat om ditt innredningsprosjekt

Telefon
67 02 42 10

E-post
prosjekt@ajprodukter.no

Få nyheter og inspirerende artikler rett i innboksen!

Vil du lese om produktnyheter og få våre beste tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt bedre? Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først til å motta våre beste tips, inspirerende artikler og tilbud - helt gratis!
Vent litt, takk...
*Ved å melde meg på nyhetsbrevet bekrefter jeg samtidig å ha lest personvernerklæringen.