Mat og fellesskap: Utformingen av en positiv lunsjopplevelse

Mat og fellesskap: Utformingen av en positiv lunsjopplevelse

Et sted for avkobling, men også en mulighet til å omgås. På Dibber International School i Sollentuna ønsket vi, sammen med pedagoger, rektor og konseptet Det gode måltidet, å skape et optimalt rom for helse, velvære og fellesskap.
Jeremy Brooks, rektor, Dibber International School
Andreas Broman, SO-lærer ved Dibber International School i Sollentuna
Elev som spiser lunsj i kantinen
Rickard Lundberg, ansvarlig for konseptet Det gode måltidet
Kroppsøvingslærer
Kantinemøbler i en skolekantine
Sittebenk, skolekantine
Nellie, elev på 6. trinn på Dibber International School i Sollentuna
Blomsterkasse
Elev som sitter i skolekantine
Azjargal, elev på 6. trinn på Dibber International School i Sollentuna
To personer som snakker om behovsavklaring vedrørende et kantinemiljø.
Kantinemøbler