Lyddemping

Lyddemping i skole og barnehage

Unødvendig støy kan ha negativ innvirkning på både elever og lærere. Lydabsorbenter reduserer høyt støynivå og gjør rom, enten det er klasserom eller spiserom, lettere å konsentrere seg i – enten man studerer til eksamen eller sosialiserer seg. Hos AJ Produkter tilbyr vi et sortiment som inneholder alt du og skolen trenger for et godt og behagelig lydmiljø. I sortimentet finner du alt fra prøveskjermer til lyddempende veggtekstiler, tak- og vegghengte absorbenter i ulike former, stoffkledde plater og gulvskjermer. Nedenfor finner du litt mer informasjon om noen av produktene våre!

Lydabsorberende panel

Lydabsorberende paneler som henges på veggen absorberer lydbølger og forhindrer etterklang. Veggpanelene kommer i mange forskjellige former, størrelser og fargevalg, og med morsomme mønstre og motiver. Dermed blir panelene både funksjonelle og dekorative!

Veggtekstiler

AJ Produkters lydisolerende tekstiler er designet for å være morsomme og iøynefallende for barn. De er enkle å henge opp med borrelås og har en skinne som gjør at stoffpanelet henger vekk fra veggen. Stoffet består av to lag: et stoff med trykt motiv og en lyddempende filt.