Elevstoler

Velg mellom 5 ulike stiler til kontoret

La deg inspirere

Vi tilbyr elevstoler for en variert skolehverdag

På reisen gjennom skoleårene, hele veien fra førskole til videregående, er det viktig med gode elevstoler. Et godt studiemiljø med tilrettelagte møbler er en av flere viktige komponenter under studiene. Hos AJ Produkter har vi alltid hatt et sterkt fokus på slitesterke stoler til skolen. Våre elevstoler finnes i en lang rekke varianter og design. Selv om fysioterapeuter anbefaler oss å unngå for lange perioder med stillesitting, vet vi at barn og unge bruker seks til sju skoletimer på skolestolen enkelte dager. AJ Produkter egnede studentstoler designet for å gi ungdom en ergonomisk god sittestilling og komfort gjennom hele dagen.

Hvem skal bruke elevstolen?

Når det gjelder stoler er det også viktig å tenke på hva klasserommet brukes til, og hvilken aldersgruppe som skal bruke stolene. For de aller minste barna har vi solide trestoler i forskjellige høyder, de er trygge, stabile og enkle å holde rene. For eldre elever og lærere har vi et stort utvalg av lave og høye stoler med metallunderstell og laminat- eller plastseter, egnet for både klasserom, spiserom og andre fellesarealer på skolen. Flere av disse kan stables eller henges på elevpulter, noe som sparer plass og forenkler rengjøringen.

Allsidige elevstoler

Allsidige stoler med hjul, god ergonomi og justerbar høyde er behagelig dersom du sitter lenge, beveger deg mellom flere arbeidsbord eller om flere bruker samme stol. Mange av stolene våre er også designet for å fremme kroppsbevegelse og bruk av kjernemuskulatur. Sitter elevene for lenge av gangen, kan de bli slitne og konsentrasjonen blir lavere, så for å stimulere til bevegelse og aktiv sittestilling har vi stoler som egner seg til å sitte i flere stillinger både forover og bakover, ballsalstoler, puffer og t.o.m. kontorsykler som øker blodsirkulasjonen og gir bedre fokus.

Stoler til barnehage

Kravene til stoler som skal benyttes i en barnehagen er svært høye. Stolene skal tåle røff bruk og samtidig holde et høyt sikkerhetsnivå. AJ Produkters barnestoler tilpasset yngre barn oppfyller alle krav. De er slitesterke og enkle å vedlikeholde og finnes i flere ulike størrelser og høyder. Våre barnestoler i bjørkelaminat passer perfekte til lekerom, spiserom eller formgivningsrom. De er også stablebare og enkle å oppbevare.